Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolja odbrana golmana do sad na prvenstvu bez sumnje.
Na pravom mjestu i refleks
Najbolja utakmica eura bez sumnje. Austrija vrhunska igra, Turska bolja naravno, rezultat govori objektivnu istinu uvijek. Guler i Yildiz tandem, bas kao N. Williams i Lamine Jamal, moglo bi i do finala, ipak je njihova strana laksa nego gdje su Spanci, svabe i ostali.
Kada se uzme u obzir znacaj odbrane, definitivno do sada, odbrana prvenstva.
Nasi se golami ne bi makli pa poslije poraza gdje u kafanu.
Najbolja odbrana svih Eura koji su bili ikad..
u stilu kana i nojera... svaka cast!
Svi igraju, osim naših ha..lja.
Slovenija ti je dokaz da dobar trener od prosjecnih igraca moze napraviti top rezultate.
Kako vi olako objasnjavate stvari. Cuj "dobar trener". Pa je li vi znate gdje slovenija u smislu procesa u odnosu na nas? Pa pogledajte kotiranje njihovih sportskih univerziteta u poredjenju na nas recimo? Pogledajte neformalno obrazovanje njihovih trenera u odnosu na nase koji nemaju nista? Rezultati u fudbalu i generalno sportu su posljedica procesa, a ne rezultat nekog dogadjaja ili akcije.
Do sada najbolja utakmica na euru.
Kakac "bac" Šerife mi....