Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zabio ga Stones kao Novak Đukić. Majstorski.
Da ligu osvajaju Leeds i Nottingham Forest, opet bi plakali. To su 'najprirodniji' klubovi u odnosu na 'vještačke'.
Kakav ofsajd lopta iz kornera na glavu i u gol.
Od kada je Arapski kapital ušao u City, od tada je sudijska protekcija prema njima zagarantovana.
A protekcije Manchester Uniteda prije 20 godina? A protekcije Bayern Mnchena u Njemačkoj? A protekcije Real Madrida u Ligi Prvaka? Nek se svako pokrije ušima. Dobre su protekcije kad onaj za koga navijaš bude povlašten he he
Domaćini su oštećeni u prethodnom napadu kad su imali polukontru i njihov igrač srušen s leđa na 20-ak metara od gola, a sudija nije ništa svirao.
Posto mi je mrzak ovaj city
Mozda zbog Kove i Joška
Uvijek bio i ostao mrzak kao u Chelsea i svi vještački timovi napravljeni milijardama arapskog, ruskog, i sličnih krimi organizacija.
Ništa ovdje ne možeš vidjeti
Dio mene kaze ofsajd Dio mene kaze nea veze proso kladaru
Sreckovici