Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A dužni 1.5 milijardu hahahaha
nije problem dug, problem je ambicija i dugorocni plan, koji barsa nema
Poslaćemo im konsultante za animacije iz Vlade FBiH i koridora VC
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bice najljepsi stadion u 2 ligi
Barcelona je više politički nego sportski klub. Simbol je separatizma Katalonje, pa zato i može raditi sta hoće. Nešto kao dodik kod nas.
A vama svim dusebriznicima koji se " brinete" za Barcelonu samo kazem da se malo vise brinete za sebe i svoju porodicu i kako cete zajedno sa mnom preziviti ova silna poskupljenja.
Ta bijeda od kluba posluje u minusu vec 10 godina duzni su skoro 2 milijarde i nemaju 12 miliona da najure Zutog, a vi pricate o nekom svemirskom stadionu od 900 miliona daj uozbiljite se.
Ja kontam novi zeljin stadion i onda se sam sebi pocnem smijati kad se sjetih da u nas niko i ne zna igrati lopte.
Sta ce im 105 000 mjesta kad im sad dolazi max 40 000 ljudi...nema messija,nema gledatelja
Ovo je bezveze kako ce izgledati onaj FK Sarajevo iz 2121 godine
Sta fali sadasnjem?
a sta ce im novi kad nemaju perspektivu, barsa nikada nije bila klub jedna slucajna titula 92-u..a posle fenomen Mesi...sada ce narednih 100 godina biti prosjecni club kako u spaniji tako i u evropi. Dobar da ali nikada dovoljno za nesto veliko.
A ovaj sto je pitao za analni seks..ponekad prakticiram ali tjesna sam ja za te akrobacije)) jos kad momak ima pozamasnu alatku, onda 3 dana poslije nisam ni za sta..tako da, ne volim bas analni...osim ako ne moram...
Kakvu guzu imaš?????
@dnevnadozaAustrie nemoj ja da ostavljam javno ovako broj, pa stoka ce me rastaviti na komade sa porukama..daj ostavi ti broj pa ti se javljam sad..
Iako su dužni ko Grčka, mogu si priuštiti velike investicije jer Barca brend vrijedi 5 milijardi eura i cijela Katalonija predvođena bankarskim sektorom stoji iza njih.
sto bankarski sektor nije "pogurao" ostanak Messija?
Messi je nogometna prošlost, a u Barci su se odlučili okrenuti budućnosti. Vidjet ćeš na zimu kad dovedu Danija Olma i još par mladih nogometnih kapitalaca , sve će to banke financirati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najbolje im je da zaprijete odcjepljenjem,eto para
Predobro
I realno ljepsi ce biti onaj novi u milanu, 1,3b vrijedan projekat
To ce platiti stadion sa onim dugom od 1,6b ?