Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vrijeme je bilo za ovo spustanje na zemlju. bravo albanija!
Losi i to je cinjenica. Sa ovom igrom oni nemaju sanse protiv Italije iako su svi vec upisali pobjedu Spanije protiv Italije. Sta ako Italija pobijedi Spaniju, Spanija zadnje kolo Albaniju i kraj. I da odigraju nerijeseno opet ce Spanija dobiti Albaniju a Talijanima dovoljan bod protv Hr. Hrvati su u daleko najgorem polozaju i mislim da nemaju vise od 10% da sansi za prolazak dalje. Kao najbolji od treceplasiranih pisi propalo, nemaju pobjede gol razlika 2-5. Tesko za bilo sta.
moze jedna praljkovaca za drustvo u cosku!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Salto sam uradio od srece
G0s0yepl kako vole reci na Indexu hahahahha
U to uopce ne sumnjam,sigurno mora biti tesko kad se moras radovati uspjehu drugoga!?
Bratski su podijelili bodove i bratski idu kuci
sta mi imamo govoriti nekome o fudbalu,daleko smo najgori u evropi,englezi nas nakantali u prijateljskoj i to sa drugim timom,ovakva hrvatska a i albanija bi nam 5 komada dala.Poklopimo se po usima,kako nas nije stid da mi nekome dajemo kritiku za fudbal hahaha,tacno imaju pravo da prave viceve o nama
Englezi protiv nas uopste nisu bili pu o bolji.Sa Italijanima je Remi bio realan.Barbarez sklapa dobru repku i smjena generacije.
Pola im ekipe iz Be I Ha ! Zelim im sto vise ovakvih utakmica !
Santa Klaus :)
Zabbari su nase stalne musterije. Tako da idemo dalje !!!
bravo komsije albanci
realno trebala je Albanija pobijediti. u prvom su trebali zabiti 3, i na kraju tekme su imali super shanse. Hrv trebaju biti presretni rezultatom
Klixova umjetna inteligencija ima fabriku greku
Albanijo more moje, jedna dusa, a nas dvoje
Mostar epe Livno idu televizije
Nikad ne otpisujte hrvate u fudbalu srbe u kosarci i bosance u zvezdama granda
Hrvati mogu biti zadovoljni, bod ko kuca! Ako cemo objektivno, reprezentacija Albanije je bila bolja veci dio utakmice.
Najrealniji komentar do sada
Za autobus kuci spremni!!!
Veca podrska na tribinama.iz BiH nego iz lipe nase
Brozovic mora u penziju a Modricu je dovoljno zadnjih 30-40 minuta, remi ide na dusu Dalicu