Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne razumijem ovog odbrambenog igrača Holandije koji ne može ovo da izblokira gdje je sve čisto jedan na jedan! Igrao sam i ja fudbal i ne sjećam se da mi je neko mogao provući lopti da uopšte ide prema golu! Šta oni zapravo treniraju i žive od ovoga a da ne zna blokirati ili mu napraviti prostor da puca prema golmanu!?
Golman za penzije
Ma kaka majstorija, ispaliće im Španci 3-cu
Provukli su se do finala,ali Spanij ce ih rastavit na proste faktore
Dve najbolje ekipe u finalu, zasluzeno.
nebi budi smejsan. Spanija i Njemacka klasa iznad svoju. steta sto su se rano susreli.
Čuj,Englezi zasluženo u finalu...Pa,oni su od 600 minuta,ne računajući penale,protiv Švicarske,odigrali dobro,recimo 60 minuta,i 540 minuta se besmisleno dodavali na centru.
DA SE NIKAD NE ZABORAVI SREBRENICA