Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav god da je, Guardiola je pokazao osnovnu pristojnost i ljubazno se pozdravio. Ibrahimovic je bio odlican igrac, ali covjek je narcisoidan i vjerujem dosta teske naravi.
Ibra je u Barceloni igrao tako da ga je Bojan Krkić (sa 10-ak golova u zadnjih 10-ak utakmica) stavio na klupu na kraju sezone. Pep je Ibri dao priliku da igra lijevo gdje je igrao Henry, kako bi i Ibra i Krkić i Messi igrali. Međutim Ibri je bilo poniženje to što ga je Krkić pomjerio iz sredine i zbog toga je napustio klub.
Administrator, bajke su na nekom drugom portalu.
Koje traume on vuče iz djetinjstva da je uvijek s nekim u napetim odnosima, uvijek neke tenzije i problemi. Čak i u ovoj životnoj dobi. Ima inače odličan smisao za humor i snalaženje u komunikaciji s ljudima, što mu diže samopouzdanje do neba, do te mjere da se proglasio Bogom (iz šale naravno)
Dobro je prosao Pep he he
Pep je usprkos svemu ispao gospodin. Stariji je, trener je a prisao je prvi. Cini se da mu Ibra nije oprostio.
Pepu, b'i malo neprijatno jer ga je Ibrahimovic malo odjebaus
lik prvi prisao, ovaj se pogubio