Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevezano za ovo ali meni je nevjerovatno da neko još uvijek Juku Prazinu smatra herojem rata. Možda nekad na početku što je uradio da mu se može odati čast ali čini mi se da se i na to pos.rao
Vala nek klix ratnici znaju ko su heroji. Sve sa noge na nogu…
Ono sto mnogi ne znaju je da je Juka na pocetku rata zaustavio vec dobro planirane napade srba na odredjene dijelove grada. I to bez ispaljenog metka. Napad iz Nedzarica u pravcu Alipasinog i sa aerodroma na Dobrinju jedan. Da, znao je te kolovodje tamo. Uradio je dosta za grad a poslije je bilo kako je bilo. Da nije bilo njega i njemu slicnih u startu ko zna kako bi zavrsilo. Za mene heroj kao i svako ko je imao mudda da stane u odbranu kad je gorilo na pocetku.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ovo ko epizoda nadrealista
Uze mi riječ iz usta
Juka ke heroj sarajeva... A i istala ekipa sa muzurovicem
Juka Prazina je sve osim heroj grada. Jalijas iz grada, koji je ubo zlatnu koku pa umjesto da ga sklone sa ulice, zaposle ga u policiji gdje se izivljavao nad svima... Niko ga nije volio vidjeti, mutivoda presao na stranu agresora, nista on herojski nije uradio, ucestvovao u borbama sa distance jer je morao a za to vrijeme planove razvijao na svim stranama. On blati prave heroje ovog grada
Isti nivo ko i Forto.Pickice koje su napustile grad kad su im druhovi kao Dzelo Muharemovic krvarili za Grad Sarajevo oni smugnuli i pobjegli lad je bilo najteze.DEZERTERI.
Ovo je bilo samo izac iz Sarajeva
Juka legendo! A pitajte nekoga jeste li platili te "ratne pripreme" ili su vam "zli" Hrvati ustupili termin i prihvatili vas bratski? Zanima me brate?
A imali ste šta i naplatit.Trening u šumi,kakvi ste čudi me da niste naplatili 🤷
Neki dan izašlo u prijedlozima na you tube. Haj što je krimos spomenut al meni više paraju uši koja imena se spominju pod delegaciju sarajevskog kluba činili su. Sve go lopov i profiter, zaštićen velom sporta. Sudijski grobar, kvazi poduzetnik, sandžački prvi selektor, funkcioneri fk sarajeva posljeratni. Svaki od njih je čisti lopov i ratni profiter.
Ubleha !!!
Bogata je i cudnovata istorija Fudbalskog Kluba Sarajevo ❤️ A Prazina djeluje kao najretardiraniji mangup ikad igdje
prvi put vidim da ides na pripreme u agresorsku drzavu
Ovo neki svojevremeni Kristijan Golubović?? Ima iritantnu glavu ali i odvratnu, ratni profiter vidi mu se na čehri, raja ko raja i mahalske priče ko je mangup bio, svaki lik koji je izašao da brani domovinu je mangup, ja bi mu prosuo metak u glavu evo sad na licu mjesta koliko me iznervira glava krezava
prije il' poslije iz ljudi probje ono što su u srži, i ako su uradili koje dobro djelo ,ispostavi se da je to radi slave ,lične koristi ili bogaćenja kako tada u ratu tako i danas u politici ,biznisu pa i vjeri
Moj stari branio,ginuo,sad ga se osim nas niko i ne sjeti a Juka po Splitu hodao...fol junacina!!! Ratni profiter koji je lazirao svoju smrt i sad hoda negdje i trosi sto je "zaradio"
Juka vrati konju glavu yhebem ti bradato sve brada ko u popaja s crtića
tad je sve jos uvijek i imalo nekog smisla, smeka
JUKA NIJE KRIV