Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ide Tahiroviću sa mladima Ajaxa?
Vele da mu je očigledno nedostajao ritam.
onako kako se furaju spaha i ostali na vrhu repke taj sigurno nece htjeti igrati za bih
3. Liga bolja od 80% balkanski klubova. Za tvoju informaciju.
balkanske lige nisu mjerila ni za sto.
Svaka čast za novog zmaja,a svaka čast i za Nijaza Džaku koji uočio i javno upozorio sbih da skine sa lista Srđana Srdića,čovjeka koji prošli put radio i uspio spriječiti izbor Bogića Bogičevjća za gradonačelnika i čovjeka koji od 2010 mijenja stranke i ucjenjuje kada prođe u opštinsko vijeće.Sramota je za sbih da ga je uopšte stavila na listu
Lik daje golove u trecoj ligi Italije i odma talenat. Da je toliki talenat sa 19 godina bi igrao u nekom klubu koji je u prvoj ligi.
ono kad nečije prezime daš svom djetetu kao ime. što roditelj može zahebat' dijete, niko ne može