Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj umišljeni p... je pravio probleme u svlačionici bukvalno svakom trneru koji ga je trenirao. Lik koji traži u ugovoru da se ne mora slikati sa suigračima u reprezentaciji. Sumnjam da će ga Perez dovoditi, nije baš toliko lud. Haaland je za ovog svemirski brod u svakom pogledu. Uzet za njega para ako nađu lebuda koje će ga kupit i poslat u mp3
Sve nazor, moralo je doci do ovog! PLASTIKA
Sezona 23/24 , Paris 17.ti na tabeli na kraju sezone
Arapi kumuju sa rusima, sto znaci da im uskoro slijede sankcije zapada i ovi šeici ce biti protjerani kao sto su ruski oligarsi, to znaci da city, psg, newcastle itd ostaju bez love
Kylian Mbappe u januaru naredne godine želi napustiti PSG i karijeru nastaviti u nekom drugom klubu, a razlog je što se osjeća izdanim od čelnika kluba te da mu oni nisu ispunili obećanja data u trenutku kada je produžio ugovor.'' pa sta je ovaj mislio da bude i trener i da on sastavlja tim, ko ce irati i ko ce biti na klupi? cuti bolan i pusi urac od tvoje djevojke.
Grupa placenika, gora od Citija!
Ko zeli ovog mbappe, "drama queeen" totalno. Jos on nije messiju i ronaldu do koljena. I neymar igra bolje od njega sada.