Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj samo da kao protiv engleske gledamo samo odbranu 90 min..
Da smo se imalo više otvorili u prvom poluvremenu, bilo bi 6:0 za njih na kraju. Protiv onakve ekipe nemoguće je i braniti se i napadati, pogotovo s igračima poput naših koji izgube snagu u zadnjih pola sata
Minimalan poraz ili nerijeseno je uspjeh da se ne lazemo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Najgori su ovi koji od fudbala poznaju samo komentarisanje na klixu bez da istu utakmicu i gledaju ,a kamoli neku drugu...
iskreno ne može ovaj sastav pobjediti Gornjeg Rahića..
u Pravu je Hadzibegić bio, mi nemamo ni spaćeka..
Ako naprave jedan dupli pas danas i dva tacns dodavanja dobro je. Kakvi su to profesionalci da meznaju povezat jednu solidnu akciju.
jooj kakav mujakic, bolji hadzikadunic 100x jos su se uigrali on i ahmedhodzic
Šarić je Civic za sirotinju
Sretno ali ovo je bunker u 16
sretno momci i samo hrabro
Italija ce biti ponizena i porazena u Empoliju, ko ima cenera nek baci na 0:3 za goste
A gdje je Dzeko Secijas kako njega nema da se krevelji u svlacionici. Ovaj Barbarez je jedan od najvecih krivaca kad je repka u pitanju. Umjesto da smo igrali profesionalno i hladne glave on je palio naciju psovanjem,vikom ,naravno ruka na srcu za vrjeme hmnei kao sto to uvjek bivax uvjek smo bili donji uz nase bhf- naravno ti bi pratili i dizali ove gubitnike i tako u krug do danasnjeg dana.
druže pročitaj par knjiga, nauči pisati, pa dođi da komentarišeš.
Nasa repka ko da nije sa balkana sa loptom nezna nijedan igrac tehnika nula, nemamo nijednog kreativnog igraca, pa protiv engleske smo imali 1 sut prema golu ma bjezi sramota me.
Mujakic fula žešca sve ce po njegov strani proci👀👀👀👀👀👁👁👁👁
u ovom timu vise nema ko zabiti gol i dati asistenciju. ima tu borbe ali nema talenta za nešto više
Večeras legendarni Barbarez upisuje pobjedu protiv Italije. Pobjeda je naša
volim legendu našu Barbareza ali nemoj da se lažemo, teško da bi oni što su protiv engleza igrali mogli pobjediti i Gornj Rahić.
idemo laganih 3:0 za Italiju
Ja pomislih da onaj igrac na slici klanja :D