Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde Dzeksone
Potpisani dres je silna donacija. Nisu svjesni koliko se brukaju.
Hakan Šukur je legenda Turskog fudbala
ko hoce i zeli donirati taj izdvoji i donira (čak da niko ne zna) bez obzira na zemljotres ili druge katastrofe, mnogo je ljudi/djece kojima je potrebna bilo kakva pomoć ne samo finansijski...
Jao bruke i članka, čuj dali dresove za aukciju. Ne bi se milioneri odvojili od svojih miliončića. Sit nikad' gladnom nije vjerov'o.
Opet oni ne doniraju neho obican narod kupovinom dresova. Daj te svi po jednu mjesecnu platu svakako ne znate sta ce te sa parama.
Sigurno će se dresovi prodavati za 50k,100k eura ili više, kupio ga običan narod ili neko drugi bitno je da ide za taj narod, bila kakva pomoć je dobro došla..ps siguran sam da su svi navedeni pomogli i novčano.
Veliki Leo Messi im je donirao 3,5 miliona. Ljudinaaaa!!!!
Jebooo ih dres,.. imaju li zive love?
doniro je Hakan sve tako što su mu popljackali imovinu koju je krvavo steko. eto sad nek prave kuce nove.....