Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek je jednostavno Vanzemaljac nijedan fudbaler mu nije ni blizu
Braniti se 75% vremena i nadati se da nečeš napraviti niti jednu grešku koju takav protivnik neće iskoristiti malo je prepotentno.
Da je WIllian pogodio jos par puta i da su neke lopti drugi igraci iskorisitli kako treba ovo bi bio potpuno drugaciji rezultat i svi bi govorili kako je Chelsea fantastican, a u biti je utakmica ista.
Kako su otjerali Capella iz Real-a? Nije to igra dostojna takvog tima. Razumijem kad se Getafe mora braniti sa 11 igraca ali Chelse-a, Man Utd. itd e to ne mogu. Bilo bi zanimljivo vidjeti jednu utakmicu kad bi i Barcelona igrala ovako takticki izvanredno pa ostanu oni na svojoj polovici a protivnik na svojoj i onda pucaju sa gola na gol. Kad neko muski otvoreno (Real) odigra protiv Barcelone svi govore o fantasticnoj utakmici punoj golova, a kad odigra sa 11 u odbrani onda je to taktika
Utakmica grozno dosadna. Chelsea kao i sve druge ekipe tog ranga je zamalo reprezentacija svijeta sa fantasticnim igracima. Nije mi jasno zasto Chelsea sa igracima poput Hazard-a, Willian-a, Fabregas-a itd.. mora da se na ovaj nacin brani protiv Barcelone? Zar su Rakitic, Paulinho, Sergi Roberto takva klasa ili je Messi sam dovoljna prijetnja. Samo znam da sam ja vlasnik Chelsea da bih jutros otpustio i igrace i strucni stab nakon ovako sramotne igre na vlastitom stadionu.
Nema se sta dodati niti oduzeti
Dosadna utakmica do bola
Analiza kaze da su Chelsea i Conte razvalili Barcu i Velverdea!??? Svasta!
Kad ih rastegnu na nou campu neće znati šta ih je snašlo. Lahko se branit na ovom, em najmanje moguće dimenzije travnjaka, em ga nisu zalili 5 dana .
stamford bridge 100x69 camp nou 105x68