Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I tako krene se prema dnu
to ste odmah poslije svjetskog trebali uradit, strasno koliko su umisljeni likovi a jedna od najslabijih generacija brazila otkako pratim fudbal
Možda nisu ništa lošiji igrači, ali znam da evropski klubovi zadnjih godina počiste pod sa svojim brazilskim pandanima. Ti Brazilci u Evropi ipak nauče neke dodatne lekcije.
Ja pratim Brazilsku ligu godinama i mnogo je zanimljivija nego mnoge Evropske lige.Svakako da ima istine u ovome što je rekao,da im fali organizacija i ekonomska injekcija?Da.Ali kvaliteta imaju na bacanje.
Sve u svemu grupa pa vi jana.
FIFA ne trpi mješanje politike u nogomet,da vidimo šta će uraditi po tom pitanju
Latinoamerički Vučko, u sve se miješa, k'o Začin C :)
Kaze se 'vegeta'.
Ćuuuj, ako je Vučko, onda je Začin C, prosvjetitelj.
Ja se slažem, da Viniciusa treba izbaciti pod hitno i odmah će se moći gledati Brazil.
ja budale
Ha jel kada zapadne zemlje nametnu politcki zakon preko FIFA da mogu kupovati igrače iz siromašnijih zemalja za milijarde, tako uništavaju sportski duh i kvalitet sporta svodeći sport samo na PARE, to je OK??? Tu se pravimo da je to normalno. Nije normalno, nije sportski.
Evo ga novi Tramp , novi diktator
Ovo je haver Dodikka,Orbana,Erdogana i Fice:)
Da Bog da ispali iz kvalifikacija