Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ruku na srce Hrvatska je uz malo srece definitivno sazrela za zlato.Francuska i Engleska su im konkurenti.
ma kakvo zlato, sta ste toliko ostrasceni, sta je vama u glavama? znas koliko ima jacih repki od hrvatske??? engleska francuska spanija portugal nemacka belgija sigurno. italija je uvek italija, holandija je tu negde sa hrvatskom. po kladionicama hrvatska je 9/10 favorit za osvajanje sa danskom
Kakvo zlato bolan, treba prvo grupu savladati. Moje licno misljenje je da ce Hrvatska dozivjeti fijasko na ovom evropskom.
Talijani su znali proci grupu sa tri nerijesene utakmice. Ne znam zasto se toliko podcjenjuje prvak evrope. Ako iko zna u ovoj grupi igrati na guzove i proci onda su to oni. Prije ce oni proci a da se Spanci ili Hrvati okliznu. To je moje misljenje nije ni navijacki ali bice ovdje svega.
Tako je, njih zanima samo prolaz, a ne način
Hrvati nikad nisu izgubili od Talijana. Uvijek ih dobiju skoro a rijetko kada bude nerjeseno
Trebate pokazati Dzekinu seciju za vrjeme eura da se nasih bhf- oduseve.
Albanci su tvrd orah
proci ce sve 3 repke iz ove grupe al talijani po meni kao treci
Pogledajte vi hrvatske igrace nisu to neke posebno zvijezde osim Modrica , imaju par 5,6 igraca u top klubovima ostalo sve prosjecni klubovi pa opet igraju same zavrsnice i pobjedjuju najbolje. Dakle u cemu je tajna ? Vrijeme je da mi prestanemo vjecno traziti izgovore u nedostatku kvaliteta jer ista je prica bila i kad smo imali puno bolje igrace cak smo jedno vrijeme imali 8,9 igraca u startnih 11 iz liga petice.
ma naravno, ali treba to objasniti ostrascenima, nista specijalni igraci kolimo ih izdizu u nebesa. ali mora se pohvaliti njihova timska-takticka igra, na osnovu toga su uzeli zadnje dve medalje na SP sto jeste za pohvalu. evropsko je teze od svetskog, mislim mogu doci do polufinala najvise ali vise od toga bas bas tesko, jedino ako im se bas otvori sto nikad ne mozes iskljuciti.
Glavni favoriti Eura su naravno Francuzi, Englezi i Portugalci, a iza njih idu Nijemci, Talijani, Španci, Holanđani i Danci, reći da je Hrvatska favorit za zlato može samo subjektivna fudbalska analfabeta, to je reprezentacija koja u historiji Evropskih prvenstava nema ni jednu pobjedu u nokaut fazi, eeeej ni jednu jedinu pobjedu a da budu favoriti na ovom... hahahahah, kakve sve odvale ljudi pišu ovdje da čovjek ne povjeruje.
Hrvati igraju lijep, moderan i organizovan fudbal. Ti gledas neke statistike a ne navodis da imaju nekoliko medalja sa svjetskog? Europsko jest gutavo i konkurencija je velika ali ko prati fudbal zna da ova Hrvatska moze daleko.
strašno sta pisu, shvatam subjektivnost ali toliko pa to je previse, kladionice su stavile hrvatsku za devetog i desetog favorita sa danskom zajedno. ove favorite sto si naveo, spance bih stavio sa nemcima u tih pet a ispod malo italijane pa onda holandjane.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Navijam za Hrvatsku kao što oni navijaju za Bosnu i Barbareza. Naprijed Albanij, Italija i Španija. Vratite ih odmah kućama. Smijem na deset maraka staviti svojih 100 da neće drugog kruga vidjeti.
Može, ulažem 5000KM na prolaz Hrvatske... Nije navijački, čisto radi kvote koju nudiš. Može li?
po stoju da ce hrvati proc grupu
Cro a san te rija će ovaj put isp asti ne ma vi še prov lač enja nap ena le
Moja prognjoza 1)Albanija 2) Hrvatska 3)Španija 4) Italija. Hrvatska i Albanija prolaze skupin. Albanija je jako kavljitetna ekip i može do polufinjal a možda i uz malo sreča i do trofej.
pa ne takmice se u pravljenju bakljava druze😉
Sretno Italiji, Španiji, a posebno Albaniji,puno sreće da prođete skupinu.
Spanci su nezgodni Hrvatima. Talijani su znali osvajati prvenstva kad najmanje pomislis na to. Gadna grupa totalno. Mogu proci jer imaju taj kvalitet ali mogu i ispasti ko fisek. Prava grupa smrti.
albanija je dobro igrala kvalifikacije, nisu za potcenjivanje, nisu slucajno na evropskom.
Hrvatska lagano osvaja prvenstvo. Jaki su ko beton. Ajmo komšije.
Smanji doživljaje.
Hrvati su gigant, smijesno ih je u istu recenicu staviti sa ostalim regionalnim reprezentacijama.