Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Navijam za Njemačku od malih nogu ali prošlo svjetsko su ispali od Koreje a sad je Japan. Ispali od Meksika a sad je Costarika. Maksimalni oprez !!
Njemacka je u fudbalu uvijek u krugu najozbiljnijih kandidata za trofej. Ma kako igracki kadar kome izgledao. Zapamtimo to.
E čuj Nijemci nisu u najužem krugu favorita. Rudiger, Sule, Gnabry, Sane, Goretzka, Kimmich, Gundogan, Musiala, Havertz i dobro poznati Muller i Nuer koji su još uvijek na nivou. 2014 su ih isto otpisali pa su nakantali favorizirani Brazil.