Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad cete progledati narode? Ovo veze nema sa zdravljem i virusom, novi svjetski poredak i fasizam nam dolazi, izgubicemo sve sto imamo, svoju slobodu, djecu ce nam otimati iz ruku, trpace neistomisljenike u kampove. Sve su ovo 'teorije zavjere' za slijepe.
Svaka cast za policiju sve mjere se moraju postovati ili se vakcinisite
manje čitaj crtane romane!😎
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Još jedan više razlog da se ne cijepim kad bi sad svi pomrli, NECU!!!
Neka, neka... zdravlje prije svega!
Zakon je isti za sve...
A zar nije Engleska jedna od najbocanijih drzava na svijetu. Sta to znaju Brazilci, a mi ne znamo? Boca nije efikasna? Pravi soyyeve?
Puni para, a mozga ni za lijeka.
Što nisu nastavili igrat, unatoč svemu.
zasto da idu u izolaciju ako nisu pozitivni
Još nisi naučio?
Ebu nas i dalje sa ovim.
2 sedmice wtf 🤦‍♂️
treba igrače uvest u one kotrljajuće provodne balone, zapravo sve nas, da hodamo ko hrčci i eto totalne samoizolacije pi...da vam materna nenormalna pa šta nas sve mrcvarite više. Nosi maske popustiće se mjere AHAAA, Eh vakcina pa će bit dobro,popustiće se mjere AHAAAAA...policijski sat pa ce onda bit po starom AHHAA malo sutra. stvarno mi je dopizdilo
Nisam cijeli dan bio na internetu i u kuci, evo sad dosao doma. Zivot je lijep bez interneta i tv programa.
kakvi kreteni
Ovi covid idioti su totalno pukli. Ovo više nema ni u crtanom.
Čujemo dolaziti Engleske mora u evo sedmičnu karantenu? Englezi se vakcinisali svi ,u Engleskoj nema mjera sve se vratilo u normalu ukinute sve mjere. Ko je lud ovdje? A Brazil 3 u svijetu po zaraženosti.
Kakva se predstava igra, samo da se narod preplaši.Šta novac radi druže
ovako ce i Cerkez da uleti na derbi 😊