Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovaj klix isto malouman. Svake godine se na ovu objavu nakote oni koji ismijavaju ovaj zločin. Ukini komentare više, 15 godina nisi naučio
Zoran Galić sve zna.
Ovo je ono kad se kaze trazio belaja. I nasao ga.
e moj jado i tebi to opravdava da sluzbeno lice uouca momka??? pravda za Vedrana! Manijak
Mislim da je glavni krivac losa organizacija utakmice i policija ,mislim da se obicni narod i prepao tada grupe momaka koji su organizovano dosli a policija izgubila kontrolu u svemu i onda jedan idiot kao ovaj policajac iskoristio priliku da upuca nekoga.I dan danas je problem Policija i organizacija a ne huligani,navijaci ili lokalni stanovnici.Kako god da je Policajac neduzan ne bi pobjegao,znaci ciljano je ubio neduznog covjeka iako se na snimkama vidi da ga Vedran nije napao.
Da horde nisu krenule u rusenje grada,Vedran bi bio ziv.
Ja sam jednom morao dijete od komšije voziti u hitnu jer su huligani napravili bakljadu i malom i ocu mu pozlilo od dima. Što se mene tiče pravda je zadovoljena.
šta horde čekaju,najveći miševi na svijetu
ISTINA ZA VEDRANA!!!!
Hoćeš istinu? Huligan otišao da divlja i dobio što je tražio. Bio bi svijet bolje bez svih tih huligana, nebitno koje vjere ili nacije. Eto ti istine.