Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Navijaci uvijek ispostuju, puno Koševo, puna Grbavica. Problem je što su oba kluba trebala vec odavno igrati makar Europa ligu.
A što su trebali? Jer imaju navijače? Pa imaš ti jarane punih tribina i po drugoj Bundesligi, pogledaj druge i treće lige u Engleskoj...Nije dovoljno samo imati navijače i "ime" kluba, nego moraš imat čitavu ekipu sposobnih ljudi koji će ulagati i praviti novi novac, te konstatno donositi dobre odluke... a ne ovi naši levati dovedu Allysona iz amaterske lige Bašiću, igraju mu Gasal i Beća, a onda mu daju otkaz...
Sarajevo dika nasa, zeljeznicar ki ta nasa
75000 pun stadion, koliki je kapacitet sjevera na Koševu 😄
7.500
Bez ljutnje pravih navijača, zar ovu cirkus ligu neko prati i gleda???
Pustiti Jug dole i cao
Jel to Grbavica 9000 prima?
13500, tampon zona 3 i 1500 za gostujuce
Sta je cudno naš narod voli vašare koride i ovakve manifestacije sve je srodno
Znaci istok puko 😂😂😂
IGRAJ BORDO BIJELI OLE OLE!
Daj mi majko sibicu
nastimano sve sarajevo ce pustiti zelji za opstanka ,sarajevo ide na kup a borcu nastimana titula ,za to svi sute ,uglavnom sarajevo daje zelji
Ma kome je Torpedo nekad nesto dao ??? Jedino urin na Klinici sportske medicine.
Kad im ga Charles Bismarck i Samir Radovac zabibere u nedjelju
Prije ce Penadenda zabit nego Radovac
Silovanje Torpeda u najavi 💪💪💙💙🔵⚪️
Famose, Famose eto zelje TAMO SE!
Vi silovanje nazivate i remije. Smijesni ste za gradskog diva
Puna Grbavica za 3 boda 💪💪💙💙🔵⚪️
Navijacke skupine ne mogu biti bolje. Klubovi ne mogu biti gori
Samo da se sjetim matere upravi koja je savršeno ispregovarala 10% za 10%, bravo, čudo nam niste "sredili" 5% na Koševu a njima dali na Grbavici duplo. Ok nije problem dajte im 10%, ali prvo što su oni nama duzni da daju čitav jug, jer je odvojena tribina i po zakonu, a ako su nesto duzni, a mi im dajemo nesto sto nismo duzni, onda trebaju dati i barem 1500 ulaznica na jugozapadu.
Po kojem zakonu? O sportu ?
Prošli derbi na Koševu kad je bio drago mi je bilo da ste dobili 3 milje karti,još draže mi je bilo gledati vas 3 milje popisanih umjesto 1800..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)