Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli da si Aguero sad xD
E fkt jadni Aguero...al.nek je plata samo redovna pa makar i bila 3 mil.
Ako onaj Grealish vrijedi 100 miliona,Mesi vrijedi 1 milijardu !
ipak su najvece sanse da zavrsi u Leotaru
Obicna lijencina, nisam ga nikad vidio da trci vise od 9 metera, zna mozda sutirat i to je to. Idiot koji ga dovede sebi, to je samo da se raja okupi i da budu vise na tv-u. Ja jedem peticu svaki dan kod Hodzic i idem brze od njeg
Jadino blentavi psg moze po naravno nenormalnoj cjeni kupiti starog mesija
stari mesi je i prosle godine zabio vise golova od halanda i mbapea
Jedan je najveci ...DIEGO
Bezveze je Messi star igrač
On u svojim godinama bilji nego 99% igraca u bilo kom trenutku, i od 100% kad mu je dobar dan.
Isikira se ja oko ovoga
Messi više nikada neće biti kao što je bio. Cijeli tim Barce bio mu je podredjen i igrao je samo za njega. Sumnjam da će to biti u budućem klubu. A i godine života....
Nesto si ti pomijesao. Nikada za ovih 16 godina tim nije igrao za Messija, nego Messi za tim. A u zadnjih 5-6 godina Messi odigra sam za 10 igraca.
Nije niko igrao za njega nego je on igrao godinama za druge. Sada će otići u PSG gdje će mu biti milion puta lakše sa Mbappeom, Neymarom, Di Marijom itd. Trebao je to uraditi i mnogo ranije. Messi će oboriti sve moguće rekorde po broju asistencija. Smijem se kladiti da će imati po 30-40 asistencija po sezoni kao nekad sa Suarezom i Neymarom dok je igrao.
Fadil Novalić je za njega Safet Sušić
Volio bi ga u Engleskoj samo da vidim kakav je u duelu 😁😁😁😁
Messija godinama udaraju i vuku , a on dosta puta nece da padne. A vidio si ga protiv Ramosa i Pepea kakav je bio u duelu :D Prolazio im Messi kroz noge. Nije bilo realno koliko su bili nemoćni protiv Messija.
KO SMATRA DA BULEVAR IMA KOMPLEKS SISICE MALE RADI IGRICA KOJE MU JE PRIREDIVAO VLADIKA KACAVENA NEK UDARI LIKE
P$G
Hoce se usreciti, ne vrijedi tih para, na zalasku je karijere.