Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva utakmica. Ne gotivim PSG ali svaka cast za preokret. Atalanta treba otjerati ovog Muriela na kraju sto se spetlja s loptom i sebican ne htjede dodati suigracu.
sve u svemu pravo odlicna utakmica...navijao sam za produzetke da jos potraje...i nije bio ofsajd protiv nigerije...
Zasluzeno bolji tim je prosao, Neymar koliko god neki govorili da jefolirant, padavicar.., covjek je veceras iznio igru PSG-a, igrao se sa igracima Atalante, treba mu se priznati da je jedan od najboljih igraca danasnjice covjek igra sa nevjerovatnom lakocom..
Bio je onaj Nedim Tigar Pašalić tonac na Omladinskom radiju, vidi sad daje golove za Atalantu.
Mbappe
Psg ispada protiv prvog ozb protivnika, atalanta neiskustvo, fizicka sprema.
Atalanta neiskusna? Prosjek godina 27!!! Psg 24,5!! Zapata, gomez, ilicic, muriel, sve su to preiskusni igraci. Jbg al nisu klasa igraca kao neymar, mbape i ovi.
Ma ja ba, dosta vise ove ATL-e...
zasluzeno, nadam se da ce osvojiti lp ove godine. Red bi bio.
Oni ako osvoje treba svi da prestanemo gledati fudbal
nejmar nivo za sebe
Ovo je nagrada kad igras do kraja i vjeruješ u sebe
Atalanta mali klub, naprvlisu dobre rezultate. PSG imaju svijeske klase igrace, mogu do finala!
Ne mozete nista pricati.. Ruku na srce ubio ih PSG. Jednostavno se vidio kvalitet ekipa i bolji igra do zadnje minute. Neymar i pored 2 zicera koja je fulio borio se za ekipu i sudjelovao kod oba gola. Znam da mnogi ne vole PSG ali igrali su lijep fudbal i presing. Toliko od mene hvala.
Ovaj muriel je glup momak, pravi napadač puca iz prve pa šta bude. Kad krene komplikovati, naravno da u 90% slučajeva zavrsi u gol autu. Zao mi atalante, ali po po ko zna koji put. Ne smijes dati go i onda se braniti fudbal je igra na gol više.
Ekipa ova iz Bergama CoV-SarS2 ih zajebo!!! Gluho bilo!
zao mi je Atalante
za njih je i ovo uspjeh
Ako PSG misli da je ekipa za finale LP-a, grdno se vara. Atletico Madrid ce ih pomesti u polufinalu. Svaka cast za Atalantu
Atalanta igra 1/4 finale a šta igra Famos iz Hrasnice?