Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel ovo Klub Romanija P, > Pale. znaci imaju prvoligasa? i interesantno da Ist.Sar.ima 2, kluba u Ligi. Famos bas visoko na tabeli...ali realno je glupost da ulazi samo 1.klub a noge polomish.
Prva liga federacije 5puta jaca od prve lige rs.cinjenice
U tekstu: "Bijeljinci sada imaju 70 bodova, 12 više od drugoplasiranog Leotara četiri kola prije kraja i trebinjski sastav ih ni teoretski ne može prestići", a ispod teksta tabela na kojoj je Leotar 5., a Laktaši su 2.
18 klubova u rs bruka
Sta se desilo sa Krupom, nema ih nikako?
U zadnjjem rangu, vise nisu ni profesionalan klub. Usli u sukob sa vicom i savezom
Gledam ovaj Nathan, sto je igrao u FKS, u Prvoj ligi RS, koja je inače vrhunska liga, kao vrlo ofanzivno krilo (LW) u 29 utakmica imao ukupno 3 gola i 0 asistencija. Velika karijera mu se smijesi. P.S Da se sutra Bašić vrati i da mu Bekrić opet dovodi igrače njega bi mu završio