Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rahim se rhesio dehgoba iz S.arhabijwe
Da je kojim slučajno 'prešao' na is lam uslijedili bi komentari tipa inšalah,el hamdu lililililah,mašalah itd....al ovako sad ispada da je religija totalno nebitna!!!!Mu jke tko te ne zna!!
Imao sam i ja san kao mali Isus mi je dosao a nisam jos ni znao sta je raj, pa me odveo gore, taj me trenutak uvijek vraca Njemu
Argument da religija samo dijeli ljude je previše pojednostavljen. Problem nije u religiji ili bilo kojoj drugoj ideji, već u ljudskoj prirodi i načinu na koji interpretiramo razlike. Ako ne bi bilo religije, našli bismo druge razloge za podjele (nacionalnost, boja koze, bogatstvo, stalež...), što pokazuje da uzrok nije u samom postojanju religije, već u tome kako se nosimo s različitostima.
Šta uradi crni Rahime, 'đe ćeš međ' šinevla :)
Bio sam nevjernik a onda sam imao san o tami pa mi je Isus dosao i rekao. "Ja sam put, istina i zivot". I to mi je bilo dovoljno da se preobratim.
Rahim.. ja konto musliman lik.. xD
Meni je trebalo 40 godina da shvatim da je religija apsolutno nebitna za čovjeka. Važna je samo vjera u ljubav kad daješ tri puta više ćeš dobit. Religija je stvorena samo da pravi razliku između nas.
Vaš argument da religija samo dijeli ljude je previše pojednostavljen. Problem nije u religiji ili bilo kojoj drugoj ideji, već u ljudskoj prirodi i načinu na koji interpretiramo razlike. Ako ne bi bilo religije, našli bismo druge razloge za podjele (nacionalnost, boja koze, bogatstvo, stalež...), što pokazuje da uzrok nije u samom postojanju religije, već u tome kako se nosimo s različitostima.
Musliman sam al mislim da je ovo nesto lijepo. Covijek ima svoja vjerska uvjerenja i to treba postovati...kada je neko iskreni vjernik onda je to dobra osoba...vjera je najljepša stvar na svijetu kada se umjereno i normalno upražnjavaj...zivi i zdravi bili
Uh, pomislio sam udaviše čovjeka!
Jel mu neko objasnio da je u hrišćanstvu strogo zabranjen seks izvan braka i da je i razvod zabranjen za običnu buraniju (može ako si Henry VIII)
Popovi i sestre ga upražnjavaju već 1,700 godina ali medju 4 zida! Važno je da nije javno
Sretno RAHIME!
Wauuuu , divno , cccc baš je nekog briga za vjerska ubjedjenja , budi šta hoćeš samo ne budi agresivan sa vjerom
nista nisu dobili sa njim
saf,sehara i ostali na aparatima hahah