Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro doso Jajalo u Zmajeve
Sad hoće u "zmajeve" kad nema mjesta u hrvackoj.
@RagibUzoriti Pa i Pjanic bi igrao za Hrvatsku da je se potrudio i dedine NDH dokumente potrazio.
Sad raja govori hrvatski otapd.. A Jajalo sasvim dobar igrac,koji moze dosta repki pomoci.
@tuzlak488 Da si gledao kako ovaj momak igra,drugacije bi razmisljao.. Kakvih se golova nadavao samo za Köln dok je igrao ;) A sigurno je bolji od Hadzica..
Samo da ne gledam onog amidzinog malog u reprezentaciji,Jajalo, Milicevic, Hadusic, Cimirot.....svi su bar duplo bolji od amidzinog
Realno,ne znam zasto se vecinaljuti na konstataciju da u nemogucnosti da igra za Hrvatsku,odlucio se zaBiH.Pa to samo slijepac ne vidi. U 28 godinije najzad shvatio da u strasnom veznom redu kockastih nema mjesta. Dobrojutro. Palermo u poredjenju sa Realom i Barcelonom.Neka ga,dobrodosao je ali ne moze se negirati ono sto je ocigledno.
Jajalo je odlican igrac koji igra na poziciji gdje je hrvatska reprezentacija maksimalno popunjena. da jednako kvalitetno igra poziciju lijevog beka vjerujte da ga se ne bi odrekli. inace, sasvim dobar igrac, pozrtvovan dobar u duelima, siguran s loptom i solidan u pas igri. ne igra na lijepe oci u seriji a. cak i da nije dovoljan kvalitet za starter (a iskreno mislim da jeste na poziciji def. veznog), apsolutno je dobrodosao kao zamjena. sto vise kvalitete to bolje za bih.
Ne poznajem ga, ali sudeci po godinama ne lici mi na trajno rjesenje
a strucnjaka sto seru filozofiju, pljujete kad neko nece da igra, pljujeta kad neko hoce da igra...treba sve probati..pa ako se pokaze igrat ce..ako ne pokaze i nece, nista se tu ne gubi...ali to smo mi kako nas Mesa Selimovic (moram ustat kad to ime izgovorim) kao niko nikad opisa: Pametni su ovo ljudi. Primaju nerad od Istoka, ugodan život od Zapada; nikuda ne žure, jer sam život žuri, ne zanima ih da vide šta je iza sutrašnjeg dana, doći će što je odreðeno, a od njih malo šta zavisi;
zajedno su samo u nevoljama, zato i ne vole da često budu zajedno; malo kome vjeruju, a najlakše ih je prevariti lijepom riječi; ne liče na junake, a najteže ih je uplašiti prijetnjom; dugo se ne osvrću ni na što, svejedno im je što se oko njih dešava, a onda odjednom sve počne da ih se tiče, sve isprevrću i okrenu na glavu, pa opet postanu spavači, i ne vole da se sjećaju ničeg što se desilo; boje se promjena jer su im često donosile zlo, a lako im dosadi jedan čovjek makar im činio i dobro.
@Sn00pDogg Čudan svijet... ogovara te a voli, ljubi te u obraz a mrzi te, ismijava plemenita djela a pamti ih kroz mnoge pasove, živi i nadom i sevapom i ne znaš šta nadjača i kada. Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve izmeðu toga. A povrh svega moji su i ja njihov, kao rijeka i kaplja, i sve ovo što govorim kao o sebi da govorim
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
MATO JAJALO - iskreno se radujem njegovom dolasku i dolasku svakog dobrog igrača koji BiH doživljava kao svoju zemlju, u srcu i u duši, i koji potajno sanja da mu se dive i da ga veličaju, Sarajevo, Zenica, Mostar, Tuzla, Banja Luka, Bihać, Brčko, Sanski Most... svi oni, da mahne našem čovjeku i popije kafu sa neznancem i kaže... "jesam im ga zabio, jele? a jesmo ih i poderali!" :D --------------------------- (JA TAKO OSJEĆAM)
MI TREBAMO SHVATITI DA ŽIVIMO U ZEMLJI ::::::BOSNA I HERCEGOVINA:::::: KOJA U SEBI IMA I I PLAVE I CRVENE I ZELENE, I SVI NORMALA DA SE PONAŠAMO JEDNI PREMA DRUGIMA. SAMO ZELENI JEDU GOVNA, PA NISU NAORUŽANI, PA IH MALO, MALO, PLAVI I CRVENI HOĆE OBRISAT SA LICA ZEMLJE...
Jajalo koko dzambo, jajalo.
Pametan potez, skužio je da nema što tražiti pored Modrića, Rakitića, Badelja, Brozovića, Halilovića, Ćorića, Roga, Vlašića i drugih. U BiH može odmah u prvi tim.
a svi iz bih u prvom timu hr ahahaha
Naravno, trebaće im neko pertle da im veže!
@morski Dajte ba uozbiljite se, on se ni ni u Sarajevu nije mogao izdvojiti kao "igrač"! Šta onda očekivati u reprezentaciji? On je samo još jedan menadžerski igrač u nizu od čijeg će eventualnog transfera neko iz NS BiH imati koristi. Pjanić, Medunjanin i Bešić su za njega izmislili fudbal! Možda za klupe, mada je bolje nekog mlađeg tu imati nego ovog istrošenog regionalca.
@Komentar iz mase jarane-ovaj igra u Italiji!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mato rode dobro došao kuci , pa nije krv voda.
Klasika. Igrač koji ne može svojom kvalitetom da se nametne komšijskoj reprezentaciji odmah uskače u BiH odore :) I to je tako u svim sportovima. Što se tiče Jajalo ovo mu je šansa da kroz utakmice reprezentacije BiH podigne sebi cijenu i nađe sebi neki angažman u nekom od klubova istočnog bloka koji solidno plaćaju. Krajnje limitiran igrač koji bi igrao za Hrvatsku da je imao kvalitetu.
zato u komsijskim repka sve goli bosanac ahahahaha kad nemaju svojih dovoljno kupuju bosnje ahahaha
Samo da nam Jajalo ne podvali jaja pod bubrege.
ajmooo DŽAĐZALOO