Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos kada bi ovi "novinari " znali da u Spaniji u slucaju istog broja bodova odlucuje direktan duel, i da su Realu dovoljna DVA a ne tri boda .
Prvo poluvrijeme najbolje od Reala od povratka. U drugom Granada je dosla malo sebi i imali su par sansi ali Ramos i Varane su trenutno najjaci stoperski par sigurno. Modric genijalan veceras.. U cetvrtak se slavi titula. Hala Madrid
Sada se Barcelona na Miru moze posvetiti Ligi Prvaka :) https://www.youtube.com/watch?v=kqsMZPqcDrs&t=173s
@jesilvidio26 ova i ovakva Barsa ako osvoji ligu prvaka ja pojedem dvije ručke i zadno i podijum og pehara 🙋‍♂️🙋‍♂️
Evo vam ga hejteri koji osporavate kvalitetu reala tvrdeći da dobijaju utakmice isključivo zbog VAR-a i penala. Pobjediše ljudi jako nezgodnu ekipu (koja je prije par sedmica barsu pobijedila 2:0) bez ijednog penala ili sumnjive procjene sudije.
@RazumPrijeVjere nek ste i vi napokon pobijedili na 'normalan' nacin. Steta pa je Messi sa 20 asistencija tek drugi asistent u La Ligi a da je prvi bila bi druga prica. Na prvom mjestu se nalazi VAR za Real sa preko 21 ;)
Ustati pa reci Ramos. Zidane ce kroz koju godinu, ako se okurazi, postati najbolji trener na svijetu.
Ista meta isto odstojanje! Daleko najspremnija ekipa od povratka u svim ligama petice!! Takticki strasna, fizicki premocna!
ovo je već druga utakmica od restarta koju Real nije pokrao čime su znatno pokvarili statistiku: sa 87.5% pokradenih utakmica pred ovo kolo sada su pali na samo 77.8%. I ako do kraja ne pokradu više nijednu utakmicu procenat pokradenih će pasti na 'zanemarljivih' 63.6%, što će reći 'više nego zaslužena' titula.
Ove godine mi uzimamo titulu, žao mi je. :)
HALA MADRID!
Rutinski!