Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čuj prilagoditi životu u Real Madridu, valjda u Madridu haha vi ko nicaZe real madrid, idemo laga, nači lagaa miran budi
Ne bi ga da mi daju dzaba ..
Ruzan font brojeva vala.
Mislim da će Mbappe eksplodirati u Realu koji gaji ofanzivni fudbal i flexibilnu odbranu!
par losih sezona sada za real.Nece se snaci taj tip ihraca tu ako ga ne ohlade kraljevi prvo
170 dres
Ocekivao sam vise od njega na Euru, ali nista ni 20%. Da li je zbog duge sezone ili sta ne znam...
Francuski trener vjeruje samo u odbranu. U takvom timu je teško biti ofenzivni igrač.
da ga vidimo u pravoj ligi vala se i nafarmao golova protiv Troje Bresta Oxera.
Dobar je mali
@xiaomi koliko je jaca pogledaj samo ucesnike zavrsnice svi europski takmicenja pa uporedi odnos spanski i odnos francuski klubova cinjenica je da su Real i Barsa najjaci i da uzimaju najveci dio paznje i slave tvoja izjava govori da si jedna velika fudbalska neznalica sama cinjenica da u francuskoj lizi ne postoji gradski derbi sve kaze o njihovoj lizi.