Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U zadnjem El Clasicu je trebao dobiti crveni, koliko je prigovarao sudiji...Realovi navijači rasistički vrijeđali Barcine ali ovi sa osmijehom nastavili igru, da je ovaj padavicar bio na njihovom mjestu izasao bi s terena...vazda glumi neku zrtvu a najvise provocira
Konacno malo pravde. Da je pravde dobio bi crveni protiv Lajpciga za ono udaranje igraca, Real bi ispao, a ovaj smrad onda ne bi sigurno dobio zlatnu loptu. + ponisten gol Bayernu kojeg kradu svaki puta kao da su neki seoski klub. Dosta su igrači Reala dobijali zlatne lopte na osnovu Realovih krađa u ligi prvaka. Sve isto kao i Ronaldo svojevremeno... Konacno je tome dosao kraj. Pravda je pobjedila.
De mi objasni kako mogu biti rasisticke uvrede za igrace Barcelone, a da se ne impliciraju i na igrace Reala? Ili da pojednostavimo, znas li uopste sta znace RASISTICKE uvrede?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E, čuj ti lažnih kraljeva. Ideološki klub.
Generalno su tribine poligon za promociju ideala i politika. Barcelona kao jedan od simbola Katalonije to nije?
Ako napišem nešto protiv Reala, to odmah znači da navijam za Barcelonu? Na šta dijeliš svijet? Real - Barca? Joooj Bošnjaka!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ahahahahahaha Let's all laugh at Vini, THE LOOOSER
vratite zlatnu loptu Riberiju s metljari madridski
Lautaro osvojio ligu, najbolji strijelac lige, mvp lige, osvojio super cup, osvojio coppa ameriku sa argentinom i bio najbolji strijelac kupa. Lik nece biti ni na 5tom mjestu. Od 2010 ovaj trofej nema prestiz.,
Pokvarili ste mi dan sa ovom naslovnom slikom.
Kakav klub, o čemu pričate? Tkzv klub, koji je 75% liga prvaka uzeo na mafijozo način.
Rodri zasluzuje prije ovog nekulturnog panja !!!
Sramotan potez Reala, ipak će Španac dobiti nagradu.
Koji VAŠI kriteriji?! Izuzev Luke Modrića niko nije čestitao Barci na onoj rapsodiji, a Ancelotti zamalo da se pobio sa klupom Barce jer su se usudili radovati?! Vinicius je razmaženo i prgavo derište koje ne poštuje nikoga i provocira gdje stigne. Preksinoć odigrao amaterski.
A jeste se vi navijači Barse podigli kao da ste osvojili već sve ove sezone pa gdje ste bili zadnjih 4 el clasica da se pušete kad vam je Benzema haman 4 komada sprtio u Barceloni nema ko se sad ne javlja u komentariše a kad gubite nema vas ni za lijeka
Ne mogu da vjerujem da je ovaj uopste bio u uzem krugu nominovanih. Zna bljesnut na terenu, to je fakat. Ali je sebican i ima toliko izgubljenih lopti da je po meni jedan od losijih napadaca. Da ne spominjem ponasanje na terenu i van njega....
UEFA mafija
Čovjek je rasist i sramota bi bilo da osvoji bilo kakvu nagradu
Sad ste se sjetili da prozivate, a kad ste vi uzeli zlatnu loptu i vaši igrači Riberyu, Neueru, Lewandowskom više puta onda je bilo u redu i ok. Dvostruki aršini. Što se tada niste bunili kada su vaši igrači osvajali neregularno ?
shvatili da nece osvojit pa ne zele ni doci
Prgav igrac, ali je Zlatnu loptu zasluzio.
Morao je to Perez malo bolje podmazati ovaj put,Arapi ipak ne stede na lovi.Kad je kupio Modricu,mogao je i Viniciusu koji je 10 puta bolji igrac od njega.