Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Precjenjen igrac
Griješiš puno, nebitno za koga navijaš, al Vini pravi ogromnu razliku na terenu, ekstremno je talentovan, razumijem da je nekima ili mnogima iritantan, al da je igračina, igračina je.
Nije precijenjen već toliko košta trenutno na tržištu upravo za ovu sumu! Ako SA nudi milijardu dollara znači da računaju na dobit od pet milijardi dolara! Tako tržište funkcioniše a Arapi se razumiju u biznis iako za ovoga jedva da su i čuli!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Silne pare se daju za dječiju igru, svijet je otišao u k.
Tako mlad, a već ode u penziju.
da hoce otici da ga vise ne gledam
Precijenjen, ego, nevjerovatno iritantan lik.
čito prije 20ak dana na nekom hr portalu da mu je real stavio otkupnu klauzu u visini od jedne milijarde eura. nisu španci glupi.
Da su ovi čobani dali u nauku i obrazovanje svoga naroda para koliko su dali za fudbalere i bokserske spektakle zadnjih dvije godine, gdje bi im kraj bio. Ah čekaj, ulaganje u nauku automatski znači ulaganje u razmišljanje, proispitivanje i dovođenje ovakve ulizivačke vlasti u pitanje, tako da je bolje da je narod nepismen i ovisi o kupovini znanja nego da ga posjeduje. Slično kao kod nas. Zašto obrazovati ljude koji će te neminovno srušiti.
Bolje bi bilo da pare trose na palestince...
Saudijska Arabija. Dvije rijeci koje su definisu li, ce, m, je, re.
Ronaldo na Fadilovim uređajima
A modrića nisu mogli uvalit nikom, ha ha
Hah ako su pametni da ga prodaju, pa sljedeće sezone krenu po Halanda, a na lijevo krilo Mbape
Koliko bi vrijedil danas Zidan Batistuta Miller Maradona Krojf Platini Figo Euzebio sigurno nekoliko milijardi
Znaju Saudijci za sirotinju. Ali ne zna njihova vlada koja raspolaže milijardama. Ne odlučuje običan narod gdje će ići milijarde, nego vrh Saudije koji je nametnut. A Bošnjo odmah o haramu, o sirotinji, o bijedi....
Sa zubima ili bez....
Navijac sam reala,ali odmah prodati ako toliko ponude.