Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je stvarno previše, čovjek neće po njihovim uputama da sudi i odma suspenzija
Da slucajno ne sudi Sarajevu u Banja Luci..ili Zelji na Grbavici...nego neki njihov sudija.. da se sarajevski klubovi slucajno ne usude uzeti prva dva mjesta!!
"Oteo se" Peljto kontroli i odmah suspenzija
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zato su Gigovic i Njegomirovic zasticeni kao polarni medvjedi, da je isti kriterij oni bi u tamnici trebali zavrsiti sta su radili.
Bandica i lijepog Kazlagica si zaboravio. Uz svesrdnu dugogodišnju po pomoc Irfana Durica.
Ovo je upozorenje svima sta ih ceka ako Borac nekad nekog ne pobijedi. A da ne govorim da ga neko stvarno osteti, kao sto druge klubove ostete iz sedmice u sedmicu Njegomirovici, Blbije, Gigovici, Bandici itd.
Samo zbog borca
Svašta ccc
Kazna jeste previsoka ali Peljto jest precijenjen sudija...ne znam jel politika stoji iza ovoga a vjerujam da ima svega
Peljto je direktno u vise navrata ostetio Želju kao u derbiju na kosevu kad nam je skinuo titulu prepotentan i odvratan fuj
Ovo ti je sljedeca fora....ako ne sudis kako ti mi kazemo, suspendovan ces biti ponovo, a mislim da kada si suspendovan tipa 10 ili vise utakmica u prvenstvu u kojem sudis neces biti delegiran od Uefe za njihova takmicenja. Direktni pritisak na Peljtu da sudi kako se trazi od njega ...e cuj faul bio nad igracem Borca hahahaha
Toljpe najjaci kakvi nasi pojma nemaju
Čim ne sudi za Borac ide suspenzija..
Ne znam sta je sporno ??? Čovjek mogo povrijediti i suspendiran. Prije toga je odabran da sudi za UEFU i to je to ! Nije se znalo unaprijed da ce grijesiti. Mozda i veceras bude vrijedio ! Vidjece se :-)
jesu li se razmatrale situacije u kaznenom prostoru Posušja ? Mislim na faulive nad Renanom i Gulijem !!!
U evropi se trazi kvalitet u bosni poslusnost
Ovo je upozorenje svima sta ih ceka ako Borac nekad nekog ne pobijedi. A da ne govorim da ga neko stvarno osteti, kao sto druge klubove ostete iz sedmice u sedmicu Njegomirovici, Blbije, Gigovici, Bandici itd.
Pa Mozeli se ova ga.ad iz saveza maknuti 30 godina u savez nema nije fudbalske licnosti koje vico cico tkojr duric beusan itd
Kakve su greske pravili Gigo i kompanija pa nikad 6. utakmica. Evo zadnja tekma Želje u VAR sobi tačno 7. minuta gledali da li je zadnji igrač odbrane napravio faul a vidjelo se s mjeseca. Tek ćemo .vidjeti.
Savez sve radi da umjesto Peljte ubaci bosanskog pravoslavca Gigovica.
sve je jasno, ima snimak, samo da li je namjerno ili u neznanju sudio
I sad će čo'eka skinut' sa UEFA liste, izgubiće veliku zaradu od suđenja UEFE, i oštetiti će mu kućni budžet. Najbolje da upiše neki tehnički fakultet, pa polako, semestar po semestar. I imaće siguran posao, ne previše ali dovoljno za solidan život. Sve što je brzo, to je i kuso..
Pa dobro, eto ne mora tehnički, ne ide svakom matematika..