Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Velez bolji u prvom, Sarajevo u drugom. Velez je trebao davno rijesiti utakmicu. Kad nas sad nisu dobili nece nas nikad dobiti na Kosevu.
Sarajevo za klasu bolje? Haha
Remi je najrealniji po prikazanoj igri. Sarajevo odmaralo 4-5 igrača i nakon što su ušli u drugom poluvremenu vidjela se razlika u korist FKS. Čestitke Veležu na osvojenom bodu.
@Euro Sarajlija Upravu si
Vinko odlazi!
Dobro ste prošli pitari njima željo tri dao🤣🤣🤣 a vi jedva spasili bod
Mladost
Velez bio puuno bolji prvo poluvrjeme, Sarajevo malo bolje u drugom. Realan rezultat. Puno srece u Evropi Sarajevo👍👍 Forzza Velez
Po komentarima pitari presretni bodom. A i kako ne bi bili.
Velež trebo u prvom bar 2 dati, u drugom se pogubili malo, pitari nemocni samo faulove prave , na silu nesto..
Cuj samo faulove pravimo, haman isto faulova bilo na tekmi...ako nemas dobar neki argument, nemoj ni gluposti da pises...LP
@Endy Jaoo hqhaha pa jel te stid samog sebe... ??!!
Velez je borbena ekipa i imaju jak voljni momenat ali je sto se kvalitete tice limitirana ekipa. Fajic je klasa za Mulica to ce se pokazati. Realno je 5-6 mjesto licno bih volio da budu drugi ali tesko.
@romario 7 Sve što si rekao je 100% račno... Prosječna ekipa u dobrom zaletu, nisu iskoristili umor Sarajeva čemu su se nadali... Nije ni Sarajevo puno bolje realno.. Nijansu...
Nevjerovatno kako su ovo loše ekipe koje su dosada igrale sa Sarajevom,znači Sarajevo je svaku utakmicu do sada igralo bez 4-5 igrača ,danas ( Sušić,Mustedanagić,Hodžić,Handžić,Dupovac) i opet nemamo poraza.Ovo iole ozbiljnija ekipa dala bi nam 4-5 komada prvom poluvremenu.Drugo poluvrijeme je već druga prića mogli smo dati nekoliko golova.Velež vrlo loš kada ovakvo,usudio bi se reći nikad gore Sarajevo ne mogu dobiti.
@gooUser1552840539 Zato uvijek imate sudiju.
evo gledam bajern psg, mnogo slicna utakmica.
Ne mogu da vjerujem šta čitam??? Toliko nerealni navijača da je to za izučavanja...Rambo dragi, da tačno je da je Velež bio bolji u prvom puluvremenu, ali od 55 min. niste mogli hodati. Uopšte ne bi bilo čudno da je Sarajevo preokrenulo skroz...Pa šta je Dupovac promašio za 2:1 to je katastrofa...Da, imao je Velež svoje šanse, ali nisu ljudi mogli više hodati u drugom poluvremenu. Sarajevo konstantno pravilo pritisak od 55 min. Ljudi, budite malo realniji...
@sojic14 100%....!
Hebeš ti klub kome je Klix sponzor 🤨
Vinku Marinoviću kao da u ugovoru ima klauzula Sudijska pomoć na Koševu, ne daju nikome da pobijedi LOL
u kojoj situaciji pomoc?
@IceBlue Ti se dečko drogiraš!
Sarajevo ima naibolju ekipu u ligi i to se vidi e sad sto je pola ekipe nespremno (Sušić,Mustedanagić,Fanimo,Ahmetović) to bi trebalo doći na svoje. Voljni momenat je upitan.
@romario 7 ahmetovic nespreman?
Daj te ovdje dislike za dupovca
Odavno nisam vidio bolju utakmicu na Koševu, trebali smo uzeti sa onakvim šansama ali nije se dalo. Sad u treće pretkolo.