Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lulic nije lagao
Naravno da nije! Svi su to z ali, samo niko nijr imao damu to da kaze. Nije ni Senad, nego je izletilo dok je jaranu u tunelu govorio, a kamere snimile. Interesantno, kad su se oprastali od reprezentativnog dresa Ibisevic, Spahic i Misimovic, samo Lulic nije poziv dobio, a NIKO od medija to nije spomenuo.
Sta Lulic nije slagao?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad je Lulic objasnio ovaj teferic
a šta trebaju govnaru? da ne jedu, da se ne druže?
Harija u širokom luku zaobići
Andric Islamofob i fasista.Kopile jedno.Nabijem ga i njegovu kucu.
Lulic je ovo vec davno objasnio.👍👍
Lulic je ovo vec davno objasnio.Ko jos ove manekane prati.Cast i izuzetak samo Dzeki
Ništa novo , Jel ovi balvani ikad treniraju , njihove pripreme se uvijek sastoje od šetanja i posjeta ,, da su možda posjetili kakav lokalni fudbalski klub pa bi i imalo veze neke ovako kakve veze Andrić i njegova kuća imaju sa sportom ?? Zato u subotu neće moći hodati , Ronaldo će ih razbucat na proste faktore.
Samo jos Muzika fali. Dobra Priprema za Portugal ! 👍👍🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️
Jel vam Miske ugovorio većeru iz doplatu od 6km po osobi?
a di je ado baltic? :) :) :) :) :)
Niko kao Andric nije objasnio ko su muslimani, kako su nastali. To vas i boli, istina. Otuda ovakvi komentari. A nisam ni znao da se u muzeju moze sjesti i jesti
jesu navalili na Travnik, pa i prošli put isto bili u Travniku u rodnoj kući Ive Andrića ?
Obradovo sam se da je selektor otpiso Pjanića,kad ono...
Kako smo mi maloumna nacija! Posjetit kucu krepanog andrica smrdljivog...koji je na Sav Glas lajao protiv Islama I Muslimana....vrijedao svetinje Islamske...u maloumni Bosnjoide da obilazi kucu krepanog andrica...nisu beze vicevi o nama!!!
Inace Nobelovac , jedeni sa nasih prostora . A jbga istina nekad boli.
Ne znam što se laže da je Šljivi Pandriću rodna kuća u Travniku kad je tip iz Doca, selo kod Travnika.
Mnogo je neke negative u nama, nije dobro.Pp sportskim uspjesima smo na samom dnu, a sve je iz glave....kad stalno negativno misliš, nema prosperiteta.Sad smeta i kuca gdje se večera, sizofreno
Ivo Andrić, prvo nacistički, potom komunistički i najzad srpski sluga. Zašto su Srbi u ratu svim stranim delegacijama namah trpali knjigu "Na Drini ćuprija"? Da ovi vide kakvi su muslimani, jer se Andrić pobrinuo da ih opiše kao degenerike i nasilnike.
Pisao covjek onako kako je bilo 😏