Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nepojmljivo, neshvatljivo, kojom logikom, kakva je to zasluga, pa da se placaju ovoliko selektori...
Potražnja i ponuda. Saudiska Arabija to vidi kao investiciju, a imaju dovoljno para. A Mancini je bio spreman za te pare otici tamo i trenirati tim.
posto je cest gost u Medjugorju nadat se da ce i bh ekonomija imati koristi od ovoga. Benvenuto Roberto!
Bolesno zato više i ne pratim fudbal, uvreda zdravog razuma.
štampaju pare...kaka ba nafta..
Jest mi ga žao u pm,,!!haha
Izbrojis do pet i odes na cevape. Izbrojis do 10 i odes na cevape, burek, i jogurt. Izbrojis do 100 hiljada i imas najskuplje auto u BiH, ne moras ni igre na srecu igrat. Ibrojis do miliojon i imas najskuplju kucu u BiH. Ali cak ne moras ni brojat, ukljucis stopericu.
Gledajte kako trosite novac/opskrbu koji su vam dati na raspolaganje. Tosite na korisne stvari i da pomognete ljudima i zivotinjama kojima je pomoc jako potrebna. Nacin na koji trosite svoj novac bice predmet opseznog audita a njegovi rezultati su kako bitni. Pozivam vastodrsce u SA da procitaju/cuju ono sto im se pise/govori - nece biti isprike ako naprave bili kakvu glupost.
Mancini flop - Dzeko top
Svaka čast Roberto!!! Sad lagano good life!
I kod nas je Musemic opsovao Vicu,dobio pola godine zabrane treniranja,,idealna prilika da preuzme Saudiju