Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne bi skino dres krezubim ovisnicima nema tih para i ne znam ti sta. Mijenjati klub sve dok ne dođes u sredinu gdje je sport ono sto treba biti...
Baviš se cijelim životom sportom, a onda ti klošari narede da se skidaš. Žalosno.
Sto je nekome muka sto Zenica ima najbolji stadion I sto reprezentacija igra u Zenici.Prvo obezbjedite sebi vode pa sve ostalo
Stadion je sve što imate.
ugaseni
Velike zablude u vezi nogometa su u svijetu, igre gladi igre zabave masa da se skrene pozornost sa stvarnih stvari, toliko mrznje i negativnosti zbog nogometa...sve nepotrebno.
Travnik uzima lagano sutra..
To je tako kada se rulja pita! Kakvi navijači, samo rulja i jačina mase! Na mjestu igrača se samo zahvalio klubu i vozdra!
Zamisli igraca koji dozvoli da im ovakvi intelektualci skidaju dresove
Skidani su i veci igraci u vecim evropskim klubovima
Ova zenica je monti pajton šou u svemu.
Zamisli tamo neki kološari da natjeraju igrače Arsenala sa skinu dresove. Hahahah.
Sta se tu ima pojasnjavati?
siledzijska posla..
Sto prije se pomirite kao i Fukare da niste vise veliki klub bolje za srce i zdravlje,Volite Celik i Slobodu pa makar igrali nize lige ali shvatite da mozda nikad vise necete da bude kao prije.To je tako u zivotu pa i u fudbalu.
Od kako su Slobodu preuzeli navijači dva puta smo ispali u drugu ligu, a izgleda da ćemo i treći put.
Niti je čelik niti je sloboda ikad bili veliki klubovi. Samoprozvani veliki klubovi.