Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj care, budi sretan što nisi mor'o bit rudar. Umjesto što plačeš za slavom što prolazi, raduj se životu, zdravlju i bogatstvu koji imaš.
Pitaj nase kako se gubi... ide shisha lagano poslije
Covjek je borac ima i zeli dok moze jer covjek voli i zivi za nesto sto je zacrto Kapa dolje Ronaldo
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Dzeko i Pjanic bi otišli na ćevape poslije fuljenog gola
Onakav penal se ne bi svirao ni Borcu, sramota za sudiju.
Ono je bi penal ko iz udzbenika. Srusio ga Slovenac. Ne mora biti gol sansa da bi bio penal.
E tugo, kada jednog od najvecih ismijava neko ko mu nije ni do noznih prstiju. Ovakvu karijeru, profesionalizam, strast, emocije, rekorde i ono najbitnije DISCIPLINU, tesko da ce bilo koji igrac postici. Voljeli ga ili ne, definitivno je jedan od najvecih i historiji fudbala, a sigurno je broj 1 po disciplini. I nadje se neki zatucani lik, koji ismijava ovakvog igraca koji i dalje kao i prije 20-25 godina ima istu, mozda i vecu zelju i strast, hah.
Zna da ne treba igrati u lprvoj postavi pa ovom izjavom prosi obzir da ga puste do kraja. Znaci, Kros je gospodin!
zato je Oblak otisao kuci, a Kralj Fudbala igra dalje.
teski egomanijak, razvlaci se po terenu 120 minuta zauzima prostor mladjem i boljem, 4 tekme kao klasicni napadac nije pogodio, ali to je ronaldo pa mu se gleda kroz prste, a za lukakua se kaze da je krampa
Slovenci su naša braća al da su škrti što jest jest . Pa i na golovima ...
Šteta što niste ispali, a trebali ste. Da je Šeško ono zabio, sada bi bili u avionu za Lisabon
poklapa se, oblak i suze.
Joj Ronaldo šta ti botoks napravi, ne možeš se više ni rasplakati
Kraj jedne ere. Koji uzitak fudbala onih 10g je bio s njim i Mesijem. Neponovljiv momenat u fudbalu.
Covjek bogat kao najmanje 3 GDPa BiH, a place kada mu ne ide u borbi za pobjedu svoje drzave, kao da dinara nema. Veliki respect kako njemu, tako i slovencima, jer bez obzira na nedostatak golova, vidjeli smo uzbudljivu i itakmicu za pamcenje. I da, fairplay je bio na visokom nivou.
pa nije sve u parama aman
Kakav fairplay.. Pa portugalci citavu utakmicu padali
Veliki emotivac, a u isto vrijeme dokaz da i kad ti ne ide, moras i dalje biti uporan, jer njegovo ponovno preuzimanje odgovornosti kod izvodjenja penala je dalo snagu i stabilnost i ostalim saigracima, te poljuljalo samopouzdanje slovencima. Svakako velike cestitke Slovencima, tako se igra za drzavni grb.
Ponaša se kao trinaestogodišnjak.
Bilo je suza i po kladionicama..
Ovaj place svako malo...
Ne plače on zbog sebe, nego zbog javnosti, kao on je emotivac.
Ovaj kako je ostario, samo plače.