Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Divim se njegovoj motivaciji i radnoj etici
Nece me iznenaditi ako bude igrao za 2 godine na svjetskom prvenstvu.
Igrat ce 100%
Igraće ali sa istim učinkom kao i na Euru 2024
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hahahahhaha cuj ne namjerava usporiti. lik usporio u 2018
Luka Modrić, kralj!
A kad misli u Sporting? Rekao je da im se mora odužiti i odigrati barem jednu sezonu, bez njih reče danas radio u McDonaldsu
Neće igrati na slijedećem svjetskom, biće Redundanto.
na euru je bas dobro igrao
On samo igra da bi imao više golova od Messija,nista drugo.Ta priča je davno završena,ali je čovjek egomanijak koji se rijetko viđa. Njegovi golovi u ovoj ligi se ne bi trebali brojati u zvaničnu statistiku,jer je liga niskog kvaliteta,plus naravno da će glavnoj zvijezdi popuštati u smislu da postigne sto više golova kako bi je napravio popularnom.
MLS je ipak granicu više de ne laprdaj bezveze , što niste o Peleu tako pisali?
A Messijevi se broje u MLS-u? Pricas o covjeku koji ima milijarde i jos uvijek je motivisan da igra, a ti vjerovatno radis za milju i po..
Hahaha vidjelo se na Euru,da nije igrao isao bi Portugal mozda i do finala.
Pokazao je on na Euru koliko ne može na ozbiljnom nivou više, nije se vidio ni u jednoj tekmi. Ali svaka čast za želju i motivaciju, jedan je od najvećih sportista ikad svakako.
ovo je masina