Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
para na paru,uš na fukaru-uvijek bilo i ostaće
Para na paru.... Cak ima i besplatnu reklamu na klixu
Vrhunski pametan poslovni potez, jos iz privatnog zivota. FANOVI (kao ventilatori) se pecaju kao muha na vnogo jer u privatni zivot druge osobe svako voli zaburiti nos hshahahah, pogotovo mega zvijezde.
Hahahaha ima da mu Google ugasi kanal jer treba placati Ronalda za preglede i jos stosta.
Nebitno! Ne palim na yt nista osim kurseva, dokumentaraca i muzike....IG za prijatelje koji su dalkeo ima, a fb nemam preko 10 godina....tako da ja ne dajem pare ovakvim tipovima.....
Juka je jaci jutuber
Boli me ku.cina hahahahha
Malo mačku teleca glava
Ko god se pretplati nek se zapita na koga je se to on pretplatio pa je tako bogat. Odgovor je ni na kog, lik ne sjedi pred telefonom da gleda tuđe zivote, nego radi na sebi. Narode radite na sebi, subskrajbujte se na sebe a ne na njih
Kad nekog hoće para onda hoće! Pa šta će vam više jbt?! Gjde potrošiti?
nikad gladan nece biti
nikad gladan nece biti
a klipovi bezveze, gluposti, a milioni pregleda
eno preko 8 miliona
Ope je Messi bolji. Dzaba mu. Selam
Bilo bi jače da komentarišu neke intimne detalje, pitaju publiku koje donje rublje bolje izgleda na njoj: Agent Provocateur ili Victoria's Secret, pa pusti neke dobre privatne fotke s telefona... ovako sentimentalna šuplja između njih dvoje.
I sve sto sam steko potrosice neko. :)
banuj me klikse