Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napokon imamo inteligentnog trenera ... nije tacno da nije rekao ni rijec "o gorucem pitanju" .. nego je rekao da nece da odgovara na ta pitanja dok traje prelazni rok ... jok nego ce mahalcima sa klixa podastirati interne informacije .. Rožmanu puuna podrška !!!
Klix u sluzbi Zelje.
😂😂😂😂 poslije par kola cete mu mrtve psovat
Konačno neko pismen na klupi Sarajeva
Nista iz malog kluba nije goruca tema
Nisu dezinformacije ne lazi Simone.Provjereno znam da je seljacic plavi štrumpf Ibrici igracima rekao da su visak pa kad igraci nisu prihvatili.odluku i poceli.se pozivati na ugovore shvatili ste kakav ste problem napravili pa pokusavate sakriti a vrsite pritisak na igrace da odu. Viverosu nisi dao sansu Zeljkovic samo.mijenja pozicije onaj mali iz Slobode nije se ni istusirao u klubu ti kazes da je visak.
Gledaj mu face hahahahahahahaha 😂😂😂😂😂,skont'o lik da se zajebao sto je dosao u Torpedo
Igraj bordo bijeli...
Samo od Slovenije uciti.
Gospodin i pravi trener, istrpiti covjeka koliko god trepa.
To je goruca tema samo kod Vas novinara, Simon ima punu podrsku!!! SARAJEVO SIAMO NOI!
Odavno bolji trener nije došao u Sarajevo , podsjeća me na Jiržija Plišeka
Divovi sa Koseva u rukama smirenog kormilara
Smireni kormilar
Pa ako su vam zabranili da pitate trebali ste otići.Kakvi ste vi novinari ..
Glupsonman