Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi, imamo konačno dobrog, ma šta dobrog, odličnog trenera. Čovjek profi, odmjeren, ali ima tu energiju kojom gura ekipi naprijed. Ovo će biti odlična sezona!
Kulturan i normalan covjek.
Sta je ovome sinoc bilo dobro osim tri boda ?
....improvizacija..igra na horuk što bi se reklo
nek si se ti javio da mi je znati koliko ligi prvaka si osvojio da ti se divim majstore
Ja ne znam kako je Sarjevo dalo 3 gola sa onakom igrom , ali vidio sam prvi, ako je sve onako onda neka se ne raduju mnogo.
Ne mogu da vjerujem da ljudi očekuju odmah da se svaka utakmica dobije po 5:0,a čovjek je tu 7 dana.Džabe sve ako ti ne znaš lopte igrati ,ne možeš sine za 7 dana naučiti ,pjesmica se učila po 7 dana a ne fudbal. Polako vremena treba ,strpljenja.Bitna je volja kad imaš volju možeš sve . 💪
nije stvar rezultata i broja golova nego igre.. ideje.. akcoja.. nicega nema sve je na silu pa ako prodje.. uzas za gledati.. patnja
Sretno treneru I lake noge igračima
Dobar trener
Sine ovaj lici na modernog trenera Ali Jos je potanko sve
Ne dolazi ništa preko noći. Iskreno loš fudbal igra Sarajevo u odnosu na njihov tim od prije 3 godine.
S Bismilletom 🙏🏻