Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad odmori ekipu na pauzi i sastavi ,poredaj...imaš vremena....ne igraj se sa živcima navijača....sretno dalje.❤️❤️❤️💪❤️❤️❤️❤️❤️
Iz utakmice u utakmicu sve gore i losije zahvaljujuci nekoj ludoj sreci i dalje su u vrhu tabele realno igra je za samo dno,protivnici sarajeva samo ubacujte u kazneni prostor niko to od odbrane nezna izbiti glavom,jako lose i nesigurno,tako sporo lopta ide u napad,smor za gledati realno ko voli Sarajevo.
48nja, kad igras lose, a osvajas bodove, kao sad, puno je bolje nego kad igras, na oko dobro, a gubis bodove. To ti je pravilo broj 1 u nogometu. To treba dobro zapamtiti!
Jebiga,dobro su prosli...ovaj gosk je jak... grad je to ..kako se ono selo zove okle je gosk....
Netreba biti gladna macka, zna se dobro da Sarajevo kao grad nevole cak ni u zenici a kamoli ocekivat previse u gabeli. Nije bitno jeli zeljo ili bordo tim. Pa dinamo, bajern koji su sila klub pa ispadnu,izgube pa sta idemo dalje popravi i bice rezultata. A ovi nezadovoljni nek cekaju zlatnu kasiku mozda nikad dodze. Bravo BORDO samo lagano i sigurno.
Kad igras lose, a osvajas bodove, kao sad, puno je bolje nego kad igras, na oko dobro, a gubis bodove. To je pravilo broj 1 u nogometu. To treba dobro zapamtiti! PS Vo jedan primjer iz vrhunskog fudbala. Mourinho se naosvajao evropskih titula, dok su mu ekipe, na oko, igrale lose i svi su cekali da ispadnu, iz kola u kolo, a on je na kraju dizao pehare.
Igraj bordo bijeli
Sutra Zeljo 3 boda za 1 mjesto protiv m....g kluba iz predgradja Mostara 💪💪💙💙🔵⚪️,a ovi drugi neka se redaju kako hoce,sta kaze onaj pitar danas lafo bit ce 0:5 za Torpedo hahahahahahahaha 😂😂😂😂😂,opet vas je sudija spasio poraza protiv GOSKA
Šuti jadniće sa Sadaka Arene
Hajmo poredati cinjenice!Danas 03.septembra u 00:07 FK Sarajevo zauzima prvo mjesto na tabelu uz neku "mlaku" igru. Siguran sam da sa novim golmanom i novim centralnim zadnjim koji se moze boriti sa skakacima, ovaj tim moze mnogo, mnogo bolje. I da ne zaboravim, vrijeme radi za nas. Ovih 14 dana pauze su kao dar sa neba! Idemo bordo!
Uh jos da je jugoslavija da zabrane ove hrvatske klubove dje bi sarajevu bio kraj haha
Pa da 2-2 protiv goska je uspijeh kao protiv atalante sto si odigrao 2-2, samo jako, sreca pa je sloga, velez i gosk a ne neka jaca i ozbiljna ekipa
Tanak si ti Slovenac,pa prodje evo mjesec dana kako ih treniras ne vidimo nista da ide na bolje.
Pricas gluposti
"Prodje evo mjesec dana..." Hahahahahahahahaha... Od nasih "strucnjaka", samo su nepismeniji navijaci.
Mrš hjebo te Gošk u pakšu
Hahahahahaah to su bile price dolazi peneranda igrac iz premier lige u bh, a frajer se vec povrijedio
pa i ja bi sa ovom ekipom zaredao tri pobjede i remi protiv prosjecnih ekipa....mi hocemo finu igru,svaku tekmu petardu...pa bolje smo igrali sa tatarom i rahmanovicem na celu sa Husrefom...eh onda je bilo lijepo gledati Sarajevo...ali zbog poraza od Atalante odmah se raja digla daj modernog
a vratio si ti nama racku u usta
Zrinja već sad prvak.
Zrinja će biti raštiman poslije konf.lige...neće Qrcu valjati.