Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel išao na roditeljski?
Normalno je kdada na Zapadu deda milijarder od 98 godina nadje curu od 18,ali ovo nije.
Nije ni jedno ni drugo
Gdje ti živiš? Pa napadaju DiCaprija svaki put kad nađe novu curu od dvadeset godina. Ali koga briga? Njoj ne smeta, njemu ne smeta, samo starkama i luzerima smeta
Diplomirala sa tek dobrim uspijehom a Mane je financirao?! To ti je kao Messi ti tata a ti jedva igras za razred.
Pa dobro nije ni Mane star ima samo 32g , sta treba da Draganu mirkovic oženi.
Nemoj poslije da bude ja nisam nista kriv.. ja sam kriv samo sto sam davao
Djecoljubac
baš lijepo kad Allah da imetak nekome ko nije bolesnik i pohlepan.
Mogo je allah malo dat i onima u gazi
e moj Mane za koju godinu ce biti da si jedino kriv sto si dav'o
haha
e mane bas si izabrao klinku jos ti soli pamet.sta ce njoj studiranje u africi a ti milioner.
Šta je sadio Mane, ne kužim? Krompir ili šta...
je li to vrhunac tvog humora?
Ovaj Mane se dobro zaje..o, sto joj je dao da zavrsi skolu za pola godine su na sudu i trazi ce pola imovine.
Skrolam po tik toku i iskace mi video u kojem tetka čestita sestrinoj kcerki udaju i zeli joj sreću.. Video se sastoji od fotografija sa vjenčanja. Djevojka nema više od 18 a on ima cca 35-40. Bolest i to i ovo. Nit ce jedna nit ce druga nastavit skolovanje i naci sebe u životu. Do smrti će ih poznavati po mužu i to će im biti max dostignuće.
WTF... ti znas hoce li koja nastaviti skolovanje ili nece, te hoce li se 'pronaci u zivotu'... Lik vrijedi 50 miliona i ti zabrinut za nju sto se ona nece nastavit skolovati, kao - da se nije udala za njeg bila bi svjetski poznata doktorica i zaradjivala milione, a realnost je da bi zivjela od danas do sutra kao i 99,999% ljudi sto zive u Senegalu...
Uostalom dosta veca je sansa da ce sada nastaviti skolovanje jer ne mora misliti hoce li moc prezivjeti dan, dosta ih ne moze skolovati se jer moraju odmah nesto raditi da bi prezivjele... bas zatucano misljenje.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Jel ovo legalno? Plašim se da se lik ne razvede pa sa narednom suprugom da slavi peticu iz Prirode i društva.
sto ne bi bilo legalno?