Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jako ružan i bezobrazan potez s obzirom da je bio dobitnik trofeja "Ismir Pintol". Nagrade koju dodjeljuju Horde zla na kraju sezone. Zbog svojih (ne)časnih radnji i postupaka, Radovac je jedini igrač koji je morao vratiti trofej ispred sjevera. Velika bruka i sramota Radovac Samire. Od srca ti želim da se u trećem krugu derbi igra na Koševu!
DŽon obraz pištoljdžija
veliko pojacanje iz druge grcke lige
Sta sam ja njemu majki opsovao 😂😂😂
Prvo odakle tebi sta sam ja drugo ima ko sudi a kazu da su mu najdrazi licemjeri pa prvo pogledaj u svoju bascu i na kraju nisi ti vidio TRIBINE a i ne trebaju takvi fataj se baleta….
@samokrit ma nemam ja problem sa tim samo malo mi šega sto ti je fidbal u jednom trenutku nekog psujes pricas svakaka s*anja a za pola godine bravo majstore ovo ono hahaha 😂😂😂😂
FUKARO JEDNA SMRADE TREBA TE VJESAT
Samo da ne bude k'o sa Rustemovicem. Ipak, ako je nosioc trofeja kojeg dodjeljuju navijaci Sarajeva nije se trebao odluciti na ovaj potez koji ce stvoriti jos veci jaz izmedju dva kluba pa se treba zapitati da li je bas Radovac kvalitet igraca za takvu stvar.
Govnaru, i nisi za boljeg. Uhvati se nargile i dojki šnjuru zajedno sa malim plavim.
Samire bruko.....
Ostvario mu se zivotni san da igra za Zelju
dos'o tobe
Pokidao ligamente koliko danas na treningu, jade jadni.
Čekamo te na derbiju na Koševu
Kako nezvanično saznajemo jedini zahtjev u njegovom ugovoru bila je nargila i tona okusa po sezoni
Jao igraca majko moja, kruze citavu karijeru u pokusajima da nesto naprave vani i kad se obrukaju onda se opet najavljuju kod nas kao zvijezde.
Moze li zeljo skupiti donacija makar 20.000km pa kupiti nekog igraca na trzistu. Mozda iz trece lige karahstana? Moj zeljo, sve guzovaca! Daj sta das!
Joj pitara sto su planuli 🤣
Hahaha , jao majko mila
Tako da bude kad ti propadne karijera, pa daj šta bilo.
Smece jedno.