Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po ovom njihovom nalogu ovo je samo posudba bez kupovine
Hajde nebil ga krenulo!
Neka je sa srecom
Covijek nemaira
To su sve naše buduće zvijezde hahahahah . Kako mi samo uzdižemo svoje igrače u nebesa pa se čudimo ovako kad nam dože prizemljenje u realnost . A realnost je da smo u historiji do sada imali samo 3 klasna igrača Misimović , dvojicu jos uvijek imamo Pjanića i Džeku , a nek nam je Bog na pomoći kad još ova dvojica odu .
@dinde ne mora, al je zonfa što raja kad čuje da ima neki naš tamo negdje, mi se naložimo ko da je xavi, a u biti goli prosjek. Jos i mediji nahajpaju pojedince, čoek bi rek'o uzimamo prvenstvo kroz par godina..
Ko ga je ikada smatrao zvijezdom, kada se samo znao pojavljivati na sirem spisku a neke posebne prilike nije ni dobijao. A igrac koji mijenja klubove po ligama petice i nije toliko los igrac. Bajic koji je izdominirao u Turskoj ligi u Italiji se nije izborio ni za rezervnog napadaca ispodprosjecnog Udinese-a.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)