Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BIT CES OPET PRVAK ČEST, 1 9 4 6 !!! -7
Sarajevo Sanpionski 👍💪💪 "Svaka cast Brodo Boje ,,,,,, Sarajevo Sanpion je"
Mosa Rajvosa
Rutinski. pozz
jos ove sezone da Sarajevo osvoji titulu, a sve su prilike da hoce, iduca sezona nece biti ni zanimljiva jer je evidentna dominacija Sarajeva u ligi. Oni kad osvoje ovu titului zarade jos para pokupovat ce sve iole vrijedno u nasoj ligi.
neočekivana pobjeda sarajeva..jel moguće
Košpicari na apatatima
@as pa jadan ne bio 15 kola nula poraza, klepili vas u sred mostara i opet imas iluzije..
Zbog ovog minusa, jesu li lanci obavezni na Grbavici?
Rutinski. Bravo sampione !
🐧🐧🐧 -7 . 🌡❄☃️⛸
@as2020-HAHAHAHAHAHA NEMOGU DA VJERUJEM DA "K**AC MOŽE NAPRAVITI TAKVU BUDALU KAO ŠTO SI TI.BOŽE SAČUVAJ ! ! ! UZMI NEŠTO ZA SMIRENJE.
@1921Uzer-Upravo tako,pošto si ti OBIČNA KURČINA-mlatimo sa tobom ,i takvim kao što si ti,kako hoćemo i kad hoćemo.UMRI MUŠKI ! ! !
Handzic, pozicija, srednji neupotrebljivi
Od veceras - 7.....
Idemo dalje
Vijetnamci u ekstazi aaa. Lako vam je sa tudjim ku*cem gloginje mlatit.
🥶 Ima li zime komsija? Sarajevo sampion!!