Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MUSA ZVIJER !!
Samo jako
Vidi divova, prvaka svemira i ostalih galaksija, nabise jadnog Goska I misle da su vec sampinjoni! A, zavrsice u crnoj rupi i ove godine. A jadni Dudic I ne zna da su ga vec otpustili....tamo negdje u novembru poslije 2-3 poraza od Zelje, Zrinskog, Veleza!
Sarajevo = svi navijaći + svi igrači + Horde Zla + Mirvić. Svi na istoj strani i svi u istom pravcu!
Lahko je izbusit Goska
eee ko vam je kapiten kada se sjetim kako sam bacao ovog suljica po skolskom
A ti sad kelner a on milioner!
ja sam pekar
Jojjojjoj Jojjojjoj Ovajzeljo Pushikuracmoj
ofanzivno cemo silovat ove godine.puno kombinacija sa ovom navalom se moze izvesti. odbrana se jos mora ustimat al s vremenom to ide. musa novi ljubimac
I sta kaze Ferguson,jel zadovoljan svojim radom?
Ima li neki navijač svoji ili kartu od oca Sarajevo-Hamburg 3:3 odigrane 1980 god. sa Papetovom slikom na ulaznici?Da vas vidim "vatreni navijači.
Neki možda nisu bili rođeni tad...
Ključne riječi: Raspucani i Razigrani
Ukinite horde zla i doću na utaknicu
Tako je drug.Kad nestane huligana ponovo sam vjerni posjetilac Koševa.
Ne dolazi!!
Ovako uvijek bude, svake sezone neka euforija a nije to to, onda bolno prizemljenje ide...i dalje je ovo ekipa za 3-4 mjesto, na granici evrope...
opet zrinjski osvaja
A kad sezona krene bice ajme i kuku