Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo Sloboda i Stupcanica
Ako se po jutru dan poznaje mrka kapa. Nastavak patnje u gostima. Loše, sporo, niti povezano , a gospodin Rožman, je dugo najavljivao drugačije Sarajevo poslije priprema, i poslije boljeg upoznavanja fudbalera.
Najboljeg igraca izbacuje a ostavlja ona dva skepera u spici. Naravno preko puta imas golmana koji nikad ovako dobro nece braniti.
Fol milioni,avioni,kamioni a mrtvi drugoligas te pati uz respect prema Slobodi ali ovo 0-3 glat treba biti sa drugim timom.Ovo je sramota bez obzira kako zavrsi.
To onda ne bi bio sport nego eto ko ima vise para daj mu pobjedu, vidi se da si sa istoka, samo i znate kenjat
Logicno da je tako,igras protiv drugoligasa,to treba sa pola snage da dobijes i da je obrnuta situacija tako treba biti.
Igraj bordo bijeli...
Da je Sarajevo najveći fudbalski klub u BiH pokazuju posjete na gostovanju kada igra Sarajevo.Sve ostalo se može prepucavati diskutovati malo i zezati ali to su činjenice.
Gledaj utakmicu i ne lupaj gluposti.