Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Talaja je dijete Sarajeva.Otac Alojz nije ni treninge Sarajeva propustao.Kada je trebao braniti u Sarajevo je dosao Cobo tako da nije imao nikakvih izgleda.Lik je prva liga i zelim mu puno srece i uspjeha.
Zanimljivo da je okarakterisan kao Sarajlija a ne kao "nas".
bosanski pravoslavac.
U ovom klixu samo amateri novinari..ne znam sta je htio napisati,a znaju nas blokirati..
Kad procitas ovaj naslov i tekst, shvatis koliko smo mi bijedni ili koliko ovaj portal promovira i zeli da smo bijedni. Zamisli Sarajlija, otisao iz Sarajeva prije 40 godina. I mi kao treba da se radujemo njegovom uspjehu!
Zašto se nebi radovali i zar je bitno kad je otišao? Može ti biti mama, dajdža, komšija, rođak itd itd naš je Sarajlija, bosanac Šta nije jasno?
Vecina uspjesnih i poznatih sarajlija su srbi. Koliko god se to nekom ne svidjalo, mora se reci istina. Prije rata sve najbolje sto je sarajevo imalo velikom vecinom su srbi bili zacetnici. Na kakav god oni nacin otisli iz sarajeva, mora se priznati da je grad na gubitku i da je izgubio dio svoje kulture.
@1663758228 ako ti ih zao idi za njima da ne budes na gubitku ili nedaj boze da ostanes bez kulture. i ne vracaj se
Valjda zato ma zlo ve. jer su srbi pobjegli iz Sarajeva, dok su Bosnjaci branili i odbranili Sarajevo
Je li Talaja ikada branio za prvi tim Sarajeva??? Njegova karijera je vise vezana za Nk Orijent nego ta FK Sarajevo.