Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije nama ovdje Vico kriv, nije Vico kriv ni za utakmicu sa Rusijom jer nije mogla proći bez našeg aminovanja, tako da bravo Vico samo p. po Bošnjacima kad ne znamo ništa, i da malo šaraj, nemoj uvijek po istim!
Vico je platio da Bosnjake predstavlja Irfan Djuric umjesto Tigra.
@MarheroIskreni naravno da Vico nije kriv. Krivi smo svi mi koji pustimo da nas iz godine u godinu vuku za nos i da nam se narugivaju. Ja krivim samo nas (ne Bosnjake) nego nas sve kojima je stalo do BiH
"a vidjet ćemo kada će se Velež, Sarajevo, Sloboda i Tuzla City vratiti igranju domaćih utakmica u svojim gradovima." ja samo ne znam šta naši Bošnjaci rade u Savezu??? Kako reaguju na suđenja??
Pa sta ce kad su i oni gurali svoje kad je njihovo vrijeme bilo. Sarajevo dobija korona titulu. Prije toga napr Zrinjski u 95 penal dobija za titulu kad je FkŽ trebao uzeti itd...a ko da je njih teško kupiti, jos od malih godina se prodaju za lizalo, sad za nesto malo više.
Stadion, Mlakve! 😜😜😜😜
MATER VAM J EBEM BEZMUDU I PRODANU...DOZVOLILI STE PAPANIMA DA NAM O SVEMU ODLUČUJU
E sad ove ekipe sto jos cekaju da im se teren napravi trebaju bojkotovati utakmice gdje su kao formalno domacini.
treba otic bagerom i sve svrnut
Cudi me da je tamo prvi završen
Nisam znao daj bolja klima u BL nego u Mostaru? Zar nije se prvo poceo radit Velezov stadion,pa Slobodin I onda tek Borcev?
Baš me čudi da je prvo završen teren u Banja Luci😂😂
Kada BH Fanaticosi šute na sve ovo što se dešava u savezu ,što bi se se onda mi obični smrtnici peglali oko Vice zaboli nas patka...
Šta je ovo hhahahahahaha
Znaci Vico se sprda sa savezom i Premijer ligom. Neka, zasluzili smo 🤩
Wow sredilo travu, svaka čast. Kad će biti vatromet?
Gradski stadion " Ujko Mile & Vicoteka" Banja Luka
hvala bogu da je gotovo
Za ocekivati je bilo da ce prvo u BL…
Ja nevidim ni jednog Bošnjaka u Savezu!☝️☝️☝️