Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato Halilhodzic ili bilo koji respektabilam trenet nece BH reprezentaciju. Sve su reprezentacije ovdje iste. Selektor je tu samo ikebana, za sve se pitaju savezi, menadzeri, razne 'zvjezdice' i njihove zene.
Joj što ne mogu ove priče opet za Halihodzica, te smeta mu ovo te smeta ono, te savez ne valja, eto nek mu valjaju ovi prethodni savezi koji su ga tjerali nekoliko puta i to NAKON što izbori SP, nek mu valja Maroko gdje su se digli isto na njega jer nije pozvao igrače koje treba...svi mu valjaju samo mi ne valjamo...stipu tu priču. Nećeš zivjeti vjecno pa hajde ima vremena...imas jos malo godina zivota, jos manje da budes trener preuzmi jarane repku pa ako bude lose YEBIGA!
na balkanu su vazda pojedinci bili vazniji od ekipe, zato se rijetko kad napravio neki uspjeh, izuzetak je hrvatska koja je uz dvije dobre generacije i pomalo sportske srece napravila to drugo i trece mjesto.. sad kad i oni naprave smjenu generacija, godinama cemo gledati vrhunski fudbal samo na tv.
Spomeni i Zdravka Mamića
dečko je uvijek bio buntovnik, da je po ovome on bi odmah iz Milana bio najuren
Genije je onaj krug na sredini terena shvatio bukvalno.
jazuk...
Covjek je zaista bio najoblji i svaki put kada je usao, pravio je ogromnu razliku. Selektor je imao dobar kadar, samo ih nije pravilno rasporedio
Treba gledati malo igrace Gruzije,Slovenije kako izgaraju na terenu,pa cemo skontati o cemu se radi...
Bezpotreb je Piksi unio nemir od pocetka. Tadic je jedini igrac koji moze dati zadnji pas napadacima. Samo saberite koliko ste izigrali sansi na prvenstvu i bice vam jasno koliko je vezni red los.
Joj, Piksi selektor - pa vidi mu samo facu.
Ne pretjeruj. Rasturio je bio protiv Engleske drugo poluvrijeme. Kad ima ivalide oko sebe, sto se vec skoro svi penzionisali po Arabiji.
Dejo ne kaki ti nisi trčao ni sa 25...
Trebalo mu je 50 g. da svati da je Švabo bio upravu.Posljednji trener koji je neku zvijezdu stavio na klupu, bio je mnogo ispred svog vremena.
Zaboravio si ; Vucka,Dodo,Baketa,Mila Dz, Plenkija, oni se pitaju.
Ja se taman ponadao da nas nece vise smarati sa ovom bezveznom reprezentacijom koja se obrukala na EP,nakon sto je iz najlosije grupe zalutala na isto,kad ono opet smaranje sa njima.Do kad vise?
Šta nas briga
"Greškama" Srbije izgleda nema kraja