Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nezgodna ekipa je ovaj Radnik ali misljenja sam da ce ih Sarajevo ipak dobiti na kraju i to minimum sa 2 razlike.
Sarajevo mora 5 igraca dovesti minimum ako hoce titulu,ovo je prelose,zeljo,Zrinjski i Borac imaju bolje ekipe.
Vidi ja sam Zeljovac ali se trudim uvijek biti objektivan i ne govoriti navijacki. Po meni imate dobru ekipu i mislim da mozete osvojiti titulu. Mozda jos koje pojacanje slazem se ali i ovo su gadne utakmice ali na ovim utakmicama se uzimaju titule vjeruj mi a ovdje ste znali prosipati bodove samo tako. Po meni Zrinjski nije toliko jak, borac je ok ali treba iskoristiti evropu. Zeljo ima najveci roster u ligi i vidjecemo. Ono sto mi je kod vas nejsno je dovodjenje ovog golmana.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Rockov u prazno leti iz utakmice u utakmicu .. vela havle
Ja sam to primjetio od utakmica u evropi. Ne znam ali on mi je nekako najslabija karika u Sarajevu.
Spora igra Sarajeva..svi hoce malo da uninaju loptu pa da je dodaju..nigdje ostrog okomitog pasa...duplog pasa....spori igraci...u evropi s ovim stilom igre gubili bi po nekoliko golova razlike...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
odlican pocetak samo da ne padnu pod euforiju i ne pocnu nosevbima nebesa parati! Realno slabi protivnici u prva cetiri kola i sada cemo tek vidjeti snagu kada bude Zeljo, Borac, Zrinjski, Siroki....
Ja sam licno navijač Sarajeva.Ali realno nemojte previše hvaliti nase klubove.Mozemo igrati jedni protiv drugih a Evropa je za nas druga galaksija.I sami vidite Sramota gdjesu nam klubovi spali na pozitivnu nulu.
Idemo do titule aBd Srajevo.
rostov je kralj. Da ga nemamo trebalo bi ga izmisliti. Ozbiljna je ekipa Sarajeva, vidjecemo na sta ce izaci
Uu ma daj
RADNIK ZESTOKO OSTECEN ZA PENAL I CRVENI(VAR KO DA NE POSTOJI,10 MINUTA SUDIJA GKEDA CISTO UDARANJE BEZ LOPTE) ..MOJ VICO KOGA TI SALJES DA MU MIRVIC PLACA DA SUDI.
na sportsportu se zoves zeljo hahahaha koji si ti pakpa
Kakav vatle, od portala do portala pod pseudonimom "zeljo" kaci ovaj besmisleni komentar, tacno se vidi da je pred mozdani.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
RADNIK ZESTOKO OSTECEN ZA PENAL I CRVENI(VAR KO DA NE POSTOJI,10 MINUTA SUDIJA GKEDA CISTO UDARANJE BEZ LOPTE) ..MOJ VICO KOGA TI SALJES DA MU MIRVIC PLACA DA SUDI.
Isti SDA zeleni uhljebi. Ista priča
Pobijede radnik odmah šampioni, giganti, velesila, do jučer im krste velkovski bi ikona, lik 79 godina ima, jedan od mlađih pulena. Evropu vidjeli zadnji put u atlasu...de ba smirite doživljaj.
Zna se ko je europu vidio na atlasu !! Zeljovac mali!
Hejteru, smiri se
Sarajevo trenutno nema kapaciteta za titulu zavrsit ce top3 a ne prvi bez uvrede za navijace pitare.
bravo odlična igra
Nema spavanja komšija od muke ne moze
Ne moze se titula osvajati a prodavati najbolji igraci.
Ja stvarno ne razumijem svu ovu mrznju prema Sarajevu kad oni pobjede uvijek ima nekih spolnosti ili nekim problemima. Citam komentare nakon pobjeda Zelje, Zrinjskog, BORAC, Veleza uvijek su pozitivne. Govore: Idemo po titulu ili BuSI a ovdje dolaze protivnicki navijaci i seru po tudzem klubu.
RADNIK ZESTOKO OSTECEN ZA PENAL I CRVENI(VAR KO DA NE POSTOJI,10 MINUTA SUDIJA GKEDA CISTO UDARANJE BEZ LOPTE) ..MOJ VICO KOGA TI SALJES DA MU MIRVIC PLACA DA SUDI.
Da ja svojoj braći Pitarima kažem, s 35 godina staza praćenja Sarajeva. Ohladite malo jer nije ovo materijal za titulu. Lijepo je ovo, 4 od 4 na početku, ali nemojte previše drame praviti kad dodje pad forme. Treba nam kontinuitet na poziciji stručnog štaba, a to nikad nećemo dobiti nerealnim očekivanjima i nerazumnim pritiskom. Trener treba ostati 3 godine ali to je nama nedostižnije nego titula.
ma samo da ne puca....