Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj mu karijere - od nemila do nedraga. Nije čudo da je počeo izbacivati frustru kroz seks.
Halo momak, de pokusaj igrati za lokalni seoski klub pa vidi kako je. Svi ovi klubovi su u jednoj od najjačih svjetskih liga
Fudbal je postao JAVNI POSAO.Logicno da ce zabraniti jednom SPORTISTI, da se tako ponasa.
Vise uticaja ima jedan sportas i uz to jos i profi, na nase mlade narastaje.Sankcionisati, taman da je Ronaldinjo.
a jest i neki seks-skandal kad u njemu nema Severine
Lazne zenske prijave i naprasno okretanje odluka o pristanku trebaju biti tesko krivicno djelo. Pogotovo kada ovakve koje skacu u krevet sa po dvojicom ko fol razviju moralni kompas.
Objektivni klix, ni rijeci o godisnjici zlocina ABiH nad Hrvatima u selu Grabovica, gdje je casna Komsiceva vojska pobila puno selo civila. Bravo ovjektivni klix.
Treba snimanje glasa na fonu upalit i samo nek stoji kad se bavis ovim radnjama ha ya kontaju glupace preko p.. se oparit e nece moci
Nebitna vijest
Još dobila sex jos 110 milja eura gdje to još ima
Privada