Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A smece od portala Sportske.ba kazu pustali dragulja....nahvalili ga samo tako
Momak je fakat talenat, medjutim da bi bio vrhunski igrac moras imati jaku psihu i mogucnost da podnosis veliki pritisak, sto nazalost ovaj decko nije mogao.
@Ronaldo jeste, bio je talenat, ali to nije znao iskoristiti. Na svojoj prirodnoj poziciji odigrao je najlosije utaomice, dok je na desnom krilu ko i znao bljesnut' ali, realno, nema sta traziti pored Amoaha i Gasala. Nadam se da cemo se rijesiti i Dzenisa. Becu jos ko i mogu da istrpim mozda bljesne, ali Dzenis nece sigurno.
čuj nije se proslavio, pa da je loš igrač grijao bi klupu uglavnom. A 63 utakmice i nije malo s obzirom da ima 21 godinu
Rasni strijelac
Brz kao zalazak sunca 🌞
Gdje god da ode biti ce top igrac. Zapamtite to. Zeljin dres je tezak za mnoge igrace.U Zelji nije mogao uspjeti ni Dzeko.
Tacno je bio jedan od najlosijih cijelu ovu polusezonu,lik ko mrtav na terenu! Nek je tebi druze sretno!
da se ne ljubimo...
Sretno dijete Kakanjsko ima fudbala i bez Zelje
Katastrofalan igrac. Krampa.
Otišo si Suba ostala je tuga vječno će te bodriti kokuzi sa juga 17045 pf
@head sta ima rezultat navijac,samo proslava rodjendana i vatromet koji vas pojede iznutra je kostao ko sva vasa gostovanja zadnjih 5 godina,al dusmanluk vam izbija iz usiju,ko vas .ebe pojedite se
SDA sa juga mitomanija 😉